Fenerbahçe İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi! Fenerbahçe'de ayrılık

İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi! Fenerbahçe'de ayrılık

24.11.2023 - 13:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezona iddialı transferler ile giren ve şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi. İşte detaylar...

İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi Fenerbahçede ayrılık

Sezona adeta fırtına gibi girerek tüm kulvarlarda 19 maçlık galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe; Trabzonspor, Ludogorets ve Adana Demirspor maçlarında üst üste puan kayıpları yaşamıştı.

Haberin Devamı

Milli ara sonrası yeniden galibiyet serisi yakalamak isteyen İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de ara dönem için kadro planlaması şimdiden başladı. Tecrübeli teknik adam kadroda 5 yıldızın üstünü çizdi.

5 YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ

Ara transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe'de aynı zamanda hareketlilik de başladı. Takıma 1 ya da 2 takviye yapması beklenen İsmail Kartal'ın planlarında yer almayan oyuncular da netleşmeye başladı.

A Spor'un haberine göre İsmail Kartal, takımda düşünmediği 5 oyuncunun biletini kesti. Fenerbahçe'de forma giyen o oyuncularla ile yolların ayrılması bekleniyor. İşte o isimler...

İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi Fenerbahçede ayrılık

SEZON BAŞINDA GELMİŞTİ

Rangers ile sözleşmesi bittikten sonra bonservissiz bir şekilde transfer edilen fakat forma bulmakta zorlanan Ryan Kent'in başka bir takıma kiralanması bekleniyor. İngiliz oyuncunun da daha fazla forma giymek için takımdan ayrılmak istediği ve yedek kalmaktan dolayı mutsuz olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

SAKATLIK SORUNLARI

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı stoper Luan Peres ise sakatlıklar yaşadı ve formasından uzak kaldı. Kanarya, sezon başında Avrupa eleme maçlarında sakatlanan Luan Peres'le yabancı kontenjanı sınırından dolayı da yolları ayırma kararı aldı.

İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi Fenerbahçede ayrılık

PLANLARINDA YER ALMIYOR

Fred'in yokluğunda son 2 maçta görev Miha Zajc da beklentilerin altında kaldı. İsmail Kartal'ın kadro planlarında olmadığı aktarılan Zajc'ın sezon başında sözleşmesi uzatılmştı. Fakat beklentilerin altında kalan 29 yaşındaki oyuncunun takımdan gönderilmesi ve bu bölgeye acilen takviye yapılması bekleniyor.

DİĞER İKİ İSİM KİNG VE LİNCOLN

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Norveçli yıldız Joshua King, İsmail Kartal'ın gelecek planlarında yer almıyor.

Sarı-lacivertli takımda Avrupa listesine yazılmayan Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique, bu sezon hiçbir maçta forma giyemedi. Yabancı kontenjanından dolayı yer açmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızın fiziksel açıdan hazır hale gelmesi için başka bir takıma kiralanmasını planlıyor.

Haberin Devamı