Fenerbahçe İsmail Kartal: Lider olma ihtimalimiz var!

İsmail Kartal: Lider olma ihtimalimiz var!

14.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatların dönmesiyle kadrolarının genişlediğini hatırlattı, “Spartak Trnava’yı yenersek gruptan çıkacağız. Farklı kazanmamız halinde, diğer maçın sonucuna göre lider olma ihtimalimiz de var” dedi.

İsmail Kartal: Lider olma ihtimalimiz var

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’ndaki son maçında Spartak Trnava’yı konuk edecek. Mücadele öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu ve hedeflerini değerlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcının konuşmasından satırbaşları şöyle:

Haberin Devamı

- Kendi seyircimizin önünde kazanıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Elimiz güçlü, sakatların dönmesiyle kadromuz genişledi. Son 2 lig maçını kazandık ve Nordsjaelland karşısındaki 6-1’lik mağlubiyetten sonra iyi toparlandık, iyi reaksiyon verdik. Farklı kazanırsak diğer mücadelenin sonucuna göre lider çıkma durumumuz var.

- Rotasyon olabilir. 1-2 oyuncumun durumuna bakıp karar vereceğim. Serdar Aziz takımla çalışıyor doğru ama henüz hazır değil. 6 haftadır idman yapmıyor. Maç ritmini yakalaması gerekiyor, bakalım göreceğiz. Becao da ocak ayının ortalarına doğru takımla antrenmanlara başlamasını bekliyorum. Kesin değil, ama benim öngörüm bu yönde.

- Halil Umut Meler ve hakem camiasına geçmiş olsun diliyorum, bir daha böyle bir şeyin yaşanmamasını diliyorum. Liglerin ertelenmesi ile ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Açıklamayı kulübümüz yapacaktır. Bir kendi evimizde oynayacakken şimdi deplasmana gideceğiz ligde ama TFF’nin aldığı karara yapabileceğimiz bir şey yok.”

Haberin Devamı

'KAZANIP GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ'

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yanında basın toplantısına çıkan İrfan Can Kahveci, “Sezona iyi başladık. Sonrasında sakatlıklar yaşandı. Şimdi toparlamaya başladık. Son maçımızı kazanıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz” dedi. Bu sezonki performansını değerlendiren tecrübeli futbolcu, “Kariyerimin en skorer sezonunu geçirsem de beni en çok iştahlandıran oyuna verdiğim katkı. Hocamızın sisteminin benim skor yapmamda katkısı büyük. Geçen sene de kanat oynuyordum ama bu sene daha farklı bir sistemle oynuyoruz.”

Tecrübeli futbolcu şöyle devam etti:

“Fenerbahçe’ye 8 numara olarak transfer oldum ama kulübümüzün nerede ihtiyacı varsa orada oynarım. Tabii ki 8 numara oynamaktan daha büyük keyif alıyorum ama bana nerede ihtiyaç varsa orada oynayıp en iyisini yapmaya çalışırım.”

Yazarlar