Fenerbahçe İsmail Kartal'dan öğrencilerine moral mesajı! 'Savaşmaya devam'

İsmail Kartal'dan öğrencilerine moral mesajı! 'Savaşmaya devam'

03.04.2024 - 09:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, lige verilen Milli arada en az taktiksel çalışmalar kadar, Trabzon maçında yaşanan olayların izlerini silmek için uğraştı. Tecrübeli teknik adam, dün öğrencileriyle bir toplantı yaptı ve "Biz sadece futbolu düşünüp, hedefimize ulaşmak için savaşacağız" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartaldan öğrencilerine moral mesajı Savaşmaya devam

Fenerbahçe, Milli maç haftasına olaylı Trabzonspor maçı ve galibiyetiyle girmişti. Karşılaşmanın ardından holiganların sahaya girip kendilerine saldırmaya çalışması futbolcuları fazlasıyla etkiledi. Takımı sakinleştirip tamamen saha içine odaklanmalarını sağlama işi İsmail Kartal’a düştü. Başarılı teknik adam, geride kalan 15 günde futbolcuları taktiksel anlamda olduğu kadar psikolojik olarak da hazırlamaya çalıştı. Kartal, futbolcularıyla gerek topluca gerek bire bir konuşmalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, dünkü son antrenmanda da son konuşmasını yaptı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ VE YÖNETİMİ TAM YETKİ ALDI

Olağanüstü genel kurulla toplanan Fenerbahçe'de aşağıdaki maddeler için mevcut yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verildi. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın açıkladığı ve statta bulunan üyelerin açık oylaması ile yapılan oylamada ,oy çokluğuyla kabul edilen maddeler şöyle:

1- Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U19 takımıyla katılmak.

2- Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 sezon U19 takımıyla katılmak.

3- Türkiye'de futbol faaliyetlerimizle ilgili kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek.

Haberin Devamı

4- Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

KRİTİK SINAV

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Adana Demirspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı kazanan Fenerbahçe, Adana Demirspor'u yenerek şampiyonluk için rekabeti sürdürmek istiyor.

‘KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM’

İsmail Kartal’ın öğrencileriyle yaptığı toplantıda şunları söylediği öğrenildi: Hiç kimsenin şüphesi olmasın, her şey yoluna girecek. Bizi seven ve destekleyen milyonlarca taraftarımıza uzun süredir bekledikleri, özledikleri şampiyonluğu yaşatmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Biz sadece futbolu düşüneceğiz. Hedefimize ulaşmak için savaşacağız. Trabzon gibi zor bir deplasmanda gösterdiğiniz duruş ve kazanma azminiz, gelecek adına tüm camiamızı umutlandırdı. Adana Demir maçını kazanarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.

 

Yazarlar