Konferans Ligi İsmal Yüksek: İnşallah evimizde turu geçeceğiz!

İsmal Yüksek: İnşallah evimizde turu geçeceğiz!

11.04.2024 - 22:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Olympiakos maçının ardından konuştu.

İsmal Yüksek: İnşallah evimizde turu geçeceğiz

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos deplasmanında 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren milli futbolcu, İstanbul'da tur atlamak istediklerini dile getirdi. İsmail Yüksek şu ifadeleri kullandı:

"Maçtan önce söylemiştim, gerçekten rahattım, takıma güveniyordum. Gerçekten kaliteli bir takımız. Sonuna kadar gücünü gösteren bir takımız. 3-0 olmasına rağmen gerçekten müthiş mücadele ettik. 3-0'dan sonra reaksiyon gösterdik. Daha da atabilirdik. Kaçırdıklarımız var. Avantajlı skor istiyorduk, olmadı. Haftaya Kadıköy'de bir maç var. Orada turu geçeceğimize inanıyorum. İsimlere takılıp kalmak ayıp olur. Fenerbahçe formasını giyen herkes mücadelesini veriyor, en iyisini vermeye çalışıyor. Bazen biz, bazen onlar iyi oynuyor. Birliktelik önemli. Sahada arma önemli. Herkes bunu biliyor zaten. Bugün reaksiyon gösterdik 3-0'dan sonra, Yunanistan'a tekrar dönmeyi istediğimizi gösterdik. Mağlubiyetle ayrılıyoruz buradan ama Kadıköy'de avantajlı olan bizi. İnşallah evimizde turu geçeceğiz. Allah'ın izniyle, inşallah tur atlayan biz olacağız."

Yazarlar