1.Lig İsmet Taşdemir: Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz

İsmet Taşdemir: Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz

19.08.2023 - 21:19 | Son Güncellenme:

Bodrumspor, Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan sonra iki takım teknik direktörleri konuştu.

İsmet Taşdemir: Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz

Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Bodrumspor'un Erzurumspor FK ile 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrıldığı karşılaşma sonrası İsmet Taşdemir ile Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Zor bir müsabaka oldu. Oyunun ilk yarısında aslında oyunu koparabilirdik. Fırsat geldi keza aynı şekilde kendi hatamızdan fırsat verdik. Penaltı oyunun kırılma noktasıydı. Kıramadık ve kıramayınca rakibimizin direnci her geçen dakika arttı. Maalesef üretemedik ve golü bulamadık. Dolayısıyla bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz. Geçen seneden beri düşüncem değişmedi, sonuçta 1 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Torbamıza 1 puan koyduk ve yolumuza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıcak havadan dolayı maç saatinin yanlış olduğunu belirten Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Bu hava şartlarında bu sıcakta oynanmaması gereken bir müsabakada çok üst düzey mücadele ettiler. Geçen sezon Bodrumspor çok başarılı bir sezon geçirdi, bu sezona da başarılı girdi. İnşallah aynı şekilde devam ederler. Geçen sezon Bodrumspor Süper Lig'e çıkmış olsa, buraya Süper Lig takımlarının hiçbirini bu şartlarda getirip futbol müsabakası oynatamazlar. Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer Süper Lig takımlarını bu hava şartlarında bu saatte maç oynatmaları mümkün değil. Bir alt lig olunca insan ayrımı yapıyorlar. Sözlerimin Bodrumspor’la alakası yok. Burada akşam 10’dan önce maç oynanmaz. Bir üst ligdeki takımların hiçbirini buraya getiremezler. Bodrumspor gibi iyi bir takımla deplasmanda bu şartlarda oynadığımız 1 puan kötü gözükmüyor. Bizim açımızdan beraberlik kötü değil" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

İsmet Taşdemir: Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz

Yazarlar