Diğer Isopowerr'dan Haaland örneği! FIFA 23'ün farkını açıkladı

Isopowerr'dan Haaland örneği! FIFA 23'ün farkını açıkladı

27.12.2022 - 13:12 | Son Güncellenme:

Kariyerinde dünya üçüncülüğü bulunan FIFA oyuncusu 'Isopowerr' (İsmail Can Yerinde) en büyük hedefini, FIFA 23 ve yeni sezonu yorumladı.

Isopowerrdan Haaland örneği FIFA 23ün farkını açıkladı

FIFA oynamaya 14 ile başlayan Isopowerr, 10 yıl içinde kariyerine dünya üçüncülüğü başarısını ekledi. Dünya Kupası şampyonluğunu kazanma isteyen İsmail Can Yerinde; kariyeri, yeni takımı ve yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

FARK YARATIYOR
Onu diğer FIFA oyuncularından ayıran özellikler sakin oynaması ve genellikle topun kendisinde kalmasını sağlayıp, rakip yarı alana yerleşerek gol atması. Çok hızlı farklı formasyonlara geçip, adapte olabiliyor ve fark yaratıyor.

'KAZANIRSAM FUTBOLCULARLA GALAYA KALACAĞIM'
Sezon nasıl gidiyor?
 
Oyun eylülde çıkıyor ama bizim sezonumuz kasım-aralık gibi başlıyor. İlk turnuvamız Şampiyonlar Ligi turnuvasıydı. Ondan Avrupa’da ilk 16’ya kalmayı başardım.  17-18 Şubat’ta Londra’da düzenlenecek. Çok önemli bir turnuvaydı. Benim için sezon güzel başladı. Bu turnuvanın en büyük özelliği de ilk 8’e kalırsanız, Şampiyonlar Ligi Finali’nin olduğu şehirde maçtan önce siz turnuva oynuyorsunuz. Futbolcularla galaya kalıyorsunuz. Umarım başarabilirim ve o galada olurum.  

Haberin Devamı

Yeni takımın Digital Atletic’e alışabildin mi? 
Zaten daha öncesinde tanışıyordum. Beş senedir E-Spor’un içerisindeyim. İster istemez bir araya geliyorduk. Onlarla da tanışıklığımız var. Takımımdan çok memnunum. Bana çok destek oluyorlar. Digital’le de FIFA Dünya Kulüpler Elememiz var. İki elemeyi de başarıyla geçersek çok güzel olacaktır.  

Isopowerrdan Haaland örneği FIFA 23ün farkını açıkladı

'HAALAND ÖRNEĞİ'
FIFA 22 ile FIFA 23 arasında fark nedir?
 
En büyük fark yeni koşu tipleri geldi. Bu sene çoğu FIFA’yı takip edenler duymuştur. Halland gibi yüksek kalıplı oyuncular daha farklı koşuyor. O çok etkiliydi. Hatta bir dönem oyunun en iyisi Halland’dı. Şu an yeni güncelleme sonrası koşu tipleri düzeldi. Ama bu sene en büyük fark koşu tipleridir.  

Senin FIFA 22’ye göre stratejin değişti mi? 
Valla taktiğim değişti. Geçen sene daha çok kanattan oynuyordum. Bu sene biraz daha göbek daha kalabalık. Ortadan daha iyi hücum edebileceğim bir taktikle oynuyorum. Geçmişte daha çok defansif oynardım. Defansa daha çok ağırlık verirdim. Bu sene hücuma daha çok ağırlık veriyorum. Bu sene kornerler daha büyük sıkıntı oluyor bizim için. Çünkü yüzde 80’i gol oluyor kornerlerin. O yüzden çok defansif oynayıp da maçı şansa bırakmak istemiyoruz. Bu sene biraz değişiklik yaptık.  

En büyük hedefin nedir? 
En büyük hedefim dünya şampiyonu olmak. İnşallah bu sene dünya şampiyonasına gidebilirim. Dediğim gibi sezon güzel başladı. Umarım sene sonu da dünya şampiyonasına gidip, en iyi sonucu elde edebiliriz.  

Haberin Devamı

Haberin Devamı