Galatasaray İspanya-İtalya maçı sonrası Zaniolo'ya övgüler yağdı: Gerçek seviyesi buysa hemen transfer edilmeli!

İspanya-İtalya maçı sonrası Zaniolo'ya övgüler yağdı: Gerçek seviyesi buysa hemen transfer edilmeli!

16.06.2023 - 09:43 | Son Güncellenme:

UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya, İtalya'yı 2-1 yenerek finalde Hırvatistan'ın rakibi oldu. İtalya Milli Takımı'nda Galatasaray forması giyen Nicolo Zainolo maçın tamamında forma giyerken İtalyan basını genç yıldızdan övgüyle bahsetti.

İspanya-İtalya maçı sonrası Zanioloya övgüler yağdı: Gerçek seviyesi buysa hemen transfer edilmeli

2023 UEFA Uluslar Ligi'nde son dakikalarda bulduğu golle İtalya'yı 2-1 yenen İspanya, finalde Hırvatistan'ın rakibi oldu.

Haberin Devamı

Turnuvanın ikinci yarı final mücadelesinde, İspanya ile İtalya, Hollanda'nın Enschede kentindeki Twente Stadı'nda karşılaştı.

Sloven hakem Slavko Vincic'ın yönettiği müsabakaya hızlı başlayan İspanya, 3. dakikada Yeremy Pino'nun golüyle 1-0 öne geçti. İtalya, 11. dakikada Ciro Immobile'nin penaltıdan ağları sarsmasıyla skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı, bu skorla sona erdi.

Maçın 84. dakikasında Alvaro Morata'nın yerine oyuna dahil olan Joselu, 88. dakikada fileleri havalandırdı ve rakibini 2-1 yenen İspanya, finale yükseldi.

Galatasaray'ın İtalyan oyuncusu Nicolo Zaniolo, mücadelede 90 dakika boyunca forma giydi.

İspanya-İtalya maçı sonrası Zanioloya övgüler yağdı: Gerçek seviyesi buysa hemen transfer edilmeli

PENALTIYI ALDI IMMOBILE BERABERLİĞİ GETİRDİ

Galatasaray forması giyen Nicolo Zainolo uzun süre sonra Mancini tarafından İtalya Milli Takımı'na davet edildi. Genç yıldız İspanya ile oynanan UEFA Uluslar Ligi yarı final maçında İtalya'nın kazandığı penaltıda önemli rol oynadı. Zaniolo'nun şutunda Robin Le Normand elle oynadı ve hakem  Slavko Vincic penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Immobile, İtalya'nın maçtaki tek golünü kaydetti.

Haberin Devamı

ZANIOLO: YAPTIĞIM SEÇİMDEN ÇOK MEMNUNUM

Uluslar Ligi'nde İspanya karşısında 90 dakika süre alarak İtalya Milli Takımı'na yeniden geri dönen Nicolo Zaniolo, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Mancini'ye kendisine yeniden Milli Takım'da şans verdiği için teşekkür ettiğini belirten Zaniolo, Galatasaray'a gelişi için olumlu görüş bildiren hocasına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Zaniolo açıklamasında, "Benimle ilgili yaptığı her şey için Mancini'ye teşekkür ediyorum. Bana Türkiye'ye gitmem için olumlu tavsiyeler verdi. Roma'dan ayrıldığımdan şu zamana kadar geçen süre ise yeniden toparlanmamı sağladı. Ben yaptığım seçimden çok memnunum" sözlerini kullandı.

Nicolo Zaniolo İtalya Milli Takımı'nın formasını ilk kez 2019'un Mart ayında Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde giymişti. İlk kez Mancini döneminde Milli formayı giyen yıldız oyuncu çıktığı 11 Milli maçta 2 gol katkısı vermişti.

İTALYAN BASINI ZANIOLO'DAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

İspanya'nın İtalya'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası İtalyan basını Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo'dan övgüyle bahsetti. 

Haberin Devamı

Zaniolo için şu yorumlar yapıldı:

La Gazzetta dello Sport: Penaltıda ceza sahasına iyi girdi. Baskı ve derinlik yaratak takıma harika bir jest yaptı.

Corriere della Sera: Penaltıyı biraz şans eseri de olsa kazanmayı bildi. Frattesi'ye güzel bir asist yaptı ama golle sonuçlanmadı.

Tuttomercato: Maçı anında dengeleyen golde tesadüfen de olsa penaltıyı almayı bildi. İspanya'nın ona izin verdiği her şeyi çok iyi yaptı.

GOAL İtalya: Penaltıyı almayı başardı ve sürekli olarak İspanya'yı şoka uğratma erdemine sahipti.

İspanya-İtalya maçı sonrası Zanioloya övgüler yağdı: Gerçek seviyesi buysa hemen transfer edilmeli

Corriere Adriatico: Çok proaktif. Penaltıda belirleyici oldu. Sahada her şeyini verdi. İtalya formasını özledi ve bunu her dakika gösterdi.

Quotidiano Nazionale: İtalya'ya döndü ve formunu korudu. Maçın ilk yarısında tehlikeli olan tüm pozisyonları tetikledi. 

Il Giornale: Sezon herkes için uzun geçti ama eski Roma oyuncusunun seviyesi buysa, Serie A takımları onu anavatanına geri getirmek için uğraşsa iyi eder. İkinci yarıda, yorgunluğun kendini hissettirdiği ve çok fazla tekme aldığı için ilk yarıya oranla daha etkisiz kaldı.

Haberin Devamı

Eurosport: Immobile ile hücumda ilgi çekiciydi ancak yinede eski Romalı, Lazio'nun yıldızı ile daha iyi olabilirdi.

Sportpress24: Mancini'nin hoşuna gitmeyen davranışları yüzünden milli takımdan ayrılmış gibiydi. Galatasaray, Zaniolo'da güzel etkiler bırakmış görünüyor. İtalya Milli Takımı'na geri döndü ve bunu doğru kalitesi ile birleştirdi. Penaltıyı aldı.

İspanya-İtalya maçı sonrası Zanioloya övgüler yağdı: Gerçek seviyesi buysa hemen transfer edilmeli