İspanya La Liga İspanya'da gündem Arda Güler! 'Kalitesini gösterdi'

İspanya'da gündem Arda Güler! 'Kalitesini gösterdi'

12.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Arda Güler’in Girona performansı için İspanya’da "Kalitesini ortaya koydu. Daha fazla süre almayı hak ettiğini gösterdi" yorumları yapıldı, 'Taraftarın sesine kulak verin' çağrısında bulunuldu.

İspanyada gündem Arda Güler Kalitesini gösterdi

Real Madrid’in Girona’yı mağlup ettiği karşılaşmada sonradan oyuna giren ve ilk kez Santiago Bernabeu Stadı’nda sahaya çıkan Arda Güler, İspanya basınında övgüleri topladı. Takımına son dakikada bir penaltı kazandıran genç futbolcunun performansı beğeni toplarken, elde ettiği fırsatı iyi değerlendirdiği yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

Eflatun-beyazlı taraftarların takımda daha çok süre almasını istedikleri 18 yaşındaki futbolcu için şu satırlara yer verildi: "Türk futbolcu Girona karşısında kalitesini ortaya koydu. Arda Güler nihayet yeniden forma şansı buldu ve performansıyla daha fazla süre almayı hak ettiğini gösterdi. Oynadığı süre içerisinde bulunduğu mevkide tehlikeler yarattı ve sonunda bir de penaltı yaptırttı.
Ancelotti’nin Arda’ya dakika vermeme ve başkalarına verme konusundaki kararlılığını anlamak zordu. Bernabeu’nun önünde insanların maça kimi görmeye gittiği sorusuyla anket yapılsa, Türk oyuncu listede üst sıralarda yer alırdı. Bazen taraftarın sesine kulak kabartmanız gerekir."

Kazanılan penaltıyı kullanmasına müsaade etmeyen Joselu’yu kaçırdığı atış sonrası yanına giderek Arda’nın teselli etmesi de 'alkışlanacak hareket' olarak yorumlandı.

Yazarlar