Fransa Ligue 1 İspanya'da Kylian Mbappe şoku! Perez'e çifte darbe

İspanya'da Kylian Mbappe şoku! Perez'e çifte darbe

23.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yarı finalde Barcelona’yı deviren Real Madrid, THY Euroleague finalinde Anadolu Efes’e kaybederken, İspanya basını büyük bir şok yaşadı.

İspanyada Kylian Mbappe şoku Pereze çifte darbe

Maç öncesi Real Madrid’i favori gören ülke medyası yenilgi sonrası şaşkınlığını saklayamadı. Ülkede dün çıkan gazetelerin manşetlerinde Real Madrid’in büyük bir hayal kırıklığı yarattığına vurgu yapıldı. Eflatun-beyazlılara yakınlığıyla bilinen AS ve MARCA yenilgiyi birinci sayfalarına taşıdı.

Haberin Devamı

‘Hak edilmiş bir yenilgi’

AS’ın sürmanşetten verdiği ve iç kısımda tam sayfa yer ayırdığı final için, “Anadolu Efes, Real Madrid’i affetmedi. Hücumda etkisiz kalan Real, aslında hak ettiği bir yenilgi aldı. İspanya ve Real Madrid için üzücü bir akşam” ifadeleri kullanıldı. MARCA’da ise “Real Madrid, Efes karşısında şoku yaşadı. Anadolu Efes üst üste 2. zaferini yaşarken Real Madrid favori olduğu maçtan yenilgiyle ayrıldı” yorumu yer aldı.

Perez’e çifte darbe

Real Madrid Başkanı Florentino Perez önceki akşam Anadolu Efes ve Klylian Mbappe şoklarıyla sarsıldı. Marca’da yer alan haberde, “Perez bir günde 2 büyük şok yaşadı. Önce Mbappe kendisini kabul etmedi ve PSG’de kaldı. Hemen ardından Real Madrid favori olduğu maçta Anadolu Efes’e kaybetti, Avrupa şampiyonluğu hayali bitti” diye yazdı. AS’ta da Perez’in maçtan sonra Pablo Laso ile görüştüğü ve yenilgiyi sorduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

 

Yazarlar