Magazin İspanya'da yılın aşkı! Vinicius Jr'ın Ester Exposito'ya mesajları hacklendi

İspanya'da yılın aşkı! Vinicius Jr'ın Ester Exposito'ya mesajları hacklendi

10.06.2022 - 19:34 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in kazandığı Şampiyonlar Ligi zaferinde başrol oynayan Vinicius Junior'ın adı bu kez aşk iddiasıyla gündeme geldi. Genç futbolcunun, dünyaca ünlü yıldız Ester Exposito'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Vinicius Junior'ın güzel oyuncuya attığı mesajlar hacklendi.

İspanyada yılın aşkı Vinicius Jrın Ester Expositoya mesajları hacklendi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in tarihi zaferinde yıldızlaşan Vinicus Junior yaz aylarında aşk iddiasıyla gündeme oturdu. Dünyaca ünlü futbolcunun genç ve güzel oyuncu Ester Exposito'yla aşk yaşadığı öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ESTER'LE TAKİPLEŞMEYE BAŞLADI

Real Madrid ile bu sezon hem La Liga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior, İspanyol oyuncu Ester Exposito ile kısa süre önce takipleşmeye başladı. İkili bu süreçte birbirlerinin paylaştığı fotoğraflara yorumlarda bulundu.

İspanyada yılın aşkı Vinicius Jrın Ester Expositoya mesajları hacklendi

AYNI SÜREÇTE MİAMİ'YE GİTTİLER

Netflix'te yayınlanan Elite dizisinde popüler olan Ester Exposito ile Vinicius Junior, kısa bir süre önce aynı süreçte Miami'de bulundu. Aşk iddialarıyla gündemde olan genç yıldızların paylaşımları sonrası sosyal medyada viral oluştu.

İspanyada yılın aşkı Vinicius Jrın Ester Expositoya mesajları hacklendi

INSTAGRAMI HACKLENDİ

Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior kısa süre önce büyük bir şokla sarsıldı. Başarılı yıldızın Instagram hesabı hacklendi. Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabını kısa süre içerisinde geri alırken, Ester Exposito'ya attığı mesajlar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İspanyada yılın aşkı Vinicius Jrın Ester Expositoya mesajları hacklendi

'BENİMLE TANIŞMAK İSTER MİSİN'

Vinicius Junior'ın Ester Exposito'ya gönderdiği mesajlarda güzel oyuncuyla tanışmak için kendisinden bahsetmesi dikkat çekti. Brezilyalı futbolcu, İspanyol yıldıza "Ünlüyüm, kaslıyım ve Brezilya milli takımında forma giyiyorum. Göğüslerim ve vücudum çok fit durumda. Benimle tanışmak ister misin?" diye mesaj attı.

PAYLAŞIMLARI HEMEN SİLDİ

Vinicius Junior, Instagram hesabının çalınması sonrası yapılan paylaşımları hemen sildi. Ester Exposito'nun Instagram'dan yaptığı paylaşımları bir dönem Kylian Mbappe de beğenmişti.

Ester Exposito'nun fotoğraflarının Kylian Mbappe tarafından beğenilmesi o dönemde Real Madrid'e transfer olmasıyla bağdaştırılmış ancak bu durum gerçekleştirilmemişti.

Real Madrid: Şampiyonlar Ligi zaferinin perde arkası