Fenerbahçe İspanya'dan Emre Mor'a övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı! Jesus çok memnun

İspanya'dan Emre Mor'a övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı! Jesus çok memnun

31.10.2022 - 14:42 | Son Güncellenme:

Sezon başında Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor performansıyla ön plana çıkarken İspanyol basını genç yıldıza övgüler yağdırdı.

İspanyadan Emre Mora övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı Jesus çok memnun

Danimarka'nın Nordsjælland takımında yıldızını parlatan ve Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor; Celta vigo, Olympiakos ve Galatasaray'da hayal kırıklıkları yaratmıştı. Çok erken yaşlarda yıldızı parlayan Emre Mor, Fatih Karagümrük'te kendini buldu. Emre Mor, kırmızı-siyahlılarda gösterdiği performansla Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Haberin Devamı

Sezon başından beri teknik direktör Jorge Jesus'un rotasyonunda kendine yer bulan Emre Mor, Rennes maçındaki olağanüstü geri dönüşün de kahramanları arasında yer almıştı. Emre Mor, 61. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna girmiş ve 88. dakikada beraberliği getiren golü kaydetmişti.

Fenerbahçe'de bu sezon tüm kulvarlarda 15 maça çıkan Emre Mor 3 gol ve 1 asistlik performansıyla Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

İspanyadan Emre Mora övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı Jesus çok memnun

"İŞİMİ KOLAYLAŞTIRIYOR"

Fenerbahçeli Emre Mor, 5-2 kazanılan İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mutluluğunu dile getiren Emre Mor, "Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Açıkçası son attığımız golleri daha erken atabilirdik ama bugün önemli olan galip gelmekti. Kalitemizi bir kez daha ortaya koyduk. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaliteli takım vurgusu yapan Emre Mor, "Her zaman en iyi performansımı ortaya koymaya çalışıyorum ve katkı sağlarsam mutlu oluyorum. Böyle kaliteli bir takımda oynamak benim de işimi kolaylaştırıyor. Tabii ki performansımı sürdürmem gerekiyor ama henüz erken. Ancak gösterecek daha fazla şeyim var." ifadelerini kullandı.

İspanyadan Emre Mora övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı Jesus çok memnun

BONSERVİSİNE 25 MİLYON EURO ÖDENDİ

Emre Mor, 2015 yılında Danimarka Ligi ekiplerinden FC Nordsjaelland'da parladı. Çok erken yaşta Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a davet edilen ve EURO 2016'da A Milli Takım kadrosunbda bulunan Emre Mor, turnuva öncesi büyük beklentilerle 9 milyon 750 bin Euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Borussia Dortmund'da bekleneni veremeyen Emre Mor genç yaşının ve potansiyelinin yüksek olması sebebiyle Celta Vigo'ya transfer oldu. Celta Vigo, Emre Mor için Borussia Dortmund'a 13 milyon Euro ödedi.

Celta Vigo'da da forma şansı bulamayan Emre Mor sırasıyla Galatasaray ve Olympiakos'a kiralandı. Her iki takımda da başarılı olamayan ve kariyerinde adeta dibi bulan Emre Mor, Fatih Karagümrük'e önce kiralandı ardından bonservisiyle transfer oldu.

Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel ile çıkış yakalayan Emre Mori bu sezon başında 2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Emre Mor, Jorge Jesus'un en önemli kozları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

25 yaşındaki Emre Mor'a kariyeri boyunca 25 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli ödendi.

İspanyadan Emre Mora övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı Jesus çok memnun

İSPANYOL BASININDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

İspanyol basını da Emre Mor'un Fenerbahçe'de gösterdiği performansı görmezden gelmedi. İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile bekleneni veremeyen ve sürekli başka takımlara kiralanan Emre Mor'un Fenerbahçe'deki yükselişi İspanyolların da dikkatini çekti.

İspanya'da yayın yapan MSN, Emre Mor için "Herkesi şaşırttı" başlığını kullandı.

Haberin detayında ise şu ifadelere yer verildi;

"Takımının İstanbulspor'u rakibinin sahasında 2-5 mağlup ettiği karşılaşmanın baş kahramanı Mor oldu. Emre gol atamadı ama Celta forması giyerken yapamadığı her şeyi yaptı. Neredeyse hiç pas hatası yapmadı, topu kafasıyla dağıttı ve doğrudan rakibin sahasına girme yeteneği ile açık pozisyonlar yarattı. En önemli şey, koçu Jorge Jesus'un taktiklerine uyması. Portekizli, oyuncunun performansından çok memnun ve basın toplantısında onu birkaç kez övdü. Emre Mor, Dortmund, Celta Vigo, Olympiakos ve hatta Galatasaray'da tatmin edici bir performans gösteremedi. Bu yaz Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından oyunu olgunlaşıyor. Koçu ona iyi performans göstermesi için ihtiyaç duyduğu istikrarı sağlıyor."

Haberin Devamı

İspanyadan Emre Mora övgü dolu sözler: Herkesi şaşırttı Jesus çok memnun

"İNGİLİZCE KONUŞMASI ELEŞTİRİLİYOR"

MSN'de yer alan haberin ayrıntısında Emre Mor'un Türkçe konuşamaması sebebiyle eleştirildiği aktarıldı. Haberde "Emre Mor, bu güzel şeylere rağmen Türkçe konuşmadığı ve İngilizce röportaj verdiği için eleştiriliyor." ifadelerine yer verildi.

Yazarlar