Futbol İspanyol basını duyurdu! İşte Fatih Terim'in yeni adresi

İspanyol basını duyurdu! İşte Fatih Terim'in yeni adresi

04.10.2022 - 13:20 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile yollarını ayıran ve henüz başka bir takımla anlaşmayan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu. İspanyol basını tecrübeli teknik adamın yeni takımının neresi olacağı ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı. İşte detaylar..

İspanyol basını duyurdu İşte Fatih Terimin yeni adresi

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile yollarını ayıran ve henüz başka bir takımla anlaşmayan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN AYRILDI

Milli Takım'dan ayrılmasının ardından 2017'de yeniden Galatasaray'ın başına geçen Fatih Terim, bu süreçte 176 maçta görev yaparken 2022'nin Ocak ayında Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılmıştı. Dönemin Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim sonrası Domenec Torrent'i takımın başına getirmişti.

NAMAĞLUP GRUPTAN LİDER ÇIKTI

Galatasaray'daki son döneminde Terim yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, Marsilya, Lokomotiv Moskova ve Lazio'nun bulunduğu gruptan namağlup lider olarak son 16 turuna çıkmayı başardı. Temsilcimiz son 16 turunda Domenech Torrent yönetiminde Barcelona'ya 0-0, 1-2'lik skorlarla elenmişti.

4 DÖNEM GÖREV YAPTI

Galatasaray'ın başında 4 dönem (1996-2000/2002-2004/2011-2013/2017-2021) görev yapan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin başında toplam 20 kupa sevinci yaşayan Terim, Türk futbol tarihinin Avrupa'da kazanılan ilk başarısı olan UEFA Kupası şampiyonluğunun da en önemli mimarlarından biri oldu.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam, daha önce Avrupa'da Fiorentina ve Milan'ı da çalıştırmıştı.

İspanyol basını duyurdu İşte Fatih Terimin yeni adresi

SEVİLLA DEVREDE

Ajansspor'un İspanyol basınından aktardığı habere göre Sevilla, teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünüyor. İspanyol ekibinin teknik direktör adayları listesinde Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor. Galatasaray'dan Marcao'yu da alan Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.

TEK GALİBİYET

Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı planlayan Sevilla'da işler yolunda gitmiyor. İspanyol ekibi La Liga'da şu ana kadar oynadığı 7 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilirken 5 puanla küme düşme hattının yalnızca 1 sıra üzerinde yer alıyor.

DÜNYA KUPASI İÇİN KATAR'DA

Galatasaray'ın efsane hocası Fatih Terim 2022 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumları ve Dünya Kupası müzesini ziyareti için davet edildiği Katar'a gitti.

İspanyol basını duyurdu İşte Fatih Terimin yeni adresi

GOLDENFOOT'TAN ÖDÜL

Türk Milli Takımı ve Galatasaray 'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdıracak. 2003'ten bu yana dünya futboluna önemli katkılar sağlamış ve markalaşmış isimlere verilen ödül bu sezon Fatih Terim'e de takdim edilecek.

Haberin Devamı

RESMİ DAVET GÖNDERDİLER

Her yıl Monaco'da düzenlenen ödül töreninde efsanelerin gala gecesine katılarak ayak izlerini killi bir zemine basarak, futbola kattıkları değeri somutlaştırdıkları organizasyonda bu sezon Terim de boy gösterecek. Terim'e resmi davetin birkaç gün önce gönderildiği öğrenildi. 2003'ten bu yana düzenlenen organizasyonun bu sezon 20. kez düzenlenecek gala gecesi 21 Aralık'ta Monaco'da tertiplenecek.