Skorer ‘İstanbul’a hazırım’

‘İstanbul’a hazırım’

27.12.2008 - 00:58 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın resmen istediği Mehmet Yıldız, “Benim için, ‘küçük takım golcüsü’ diyenleri yanıltacağım. Skibbe ve Feldkamp’ın hakkımda söyledikleri gurur verici” dedi

‘İstanbul’a hazırım’

Süper Lig ve UEFA Kupası’nda çifte şampiyonluk hedefine ulaşmak için yıldızlar topluluğu kadrosuna bir takviye daha yapma kararı alan Galatasaray’ın, Sivasspor’dan resmen istediği Mehmet Yıldız, Milliyet’e özel açıklamalar yaptı.
Başarılı futbolcu, kulübüne para kazandırarak ayrılmak istediğine dikkat çekerek, kendisine güvendiğini söyledi.
Sivasspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet, “Benim için, ‘küçük takım golcüsü, Sivasspor’dan başka yerde oynayamaz’ diyorlar. Deneyip görmek lazım. Daha önce kimler denenmedi ki? Böyle düşünen insanları yanıltacağım. Kendimi İstanbul için hazır hissediyorum. Sonuçta futbol her yerde aynı şekilde oynanıyor. Başka oyuncular ve başka sahalara çıkmıyorsunuz. Galatasaray’a ara transferde gitmem ilginç bir tesadüf olur. Çünkü ilk maçım beni bugünlere getiren Sivas’a karşı olacak. Fakat biz sonuçta profesyoneliz ve çıkar oynarım” ifadelerini kullandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bir süre önce “Mehmet beğendiğim bir forvet. Takımı adına çok iyi işler yapıyor” diyerek övdüğü tecrübeli golcü, Alman hocanın sözlerinin kendisini sevindirdiğini kaydetti.
Teknik danışman Karl Heinz Feldkamp’ın da gözdeleri arasında yer alan Mehmet Yıldız, “Skibbe’nin benimle ilgili kullandığı ifadeler gurur verici. Büyük bir kulübün teknik direktörü benimle ilgili bu şekilde konuşuyorsa bu onur vericidir. Geçen yıl da Feldkamp benzer ifadeler kullanmıştı. Demek ki onlar beni kendilerine uygun bir isim olarak görüyorlar” diye konuştu.


‘Rakamlar doğru değil’
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Mehmet Yıldız’a talip olduklarını doğrularken, medyaya yansıyan rakamların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Polat, “Mehmet isteğimiz bir oyuncu, fakat basında çıkan rakamları kesinlikle vermedik” dedi. Yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel de kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Yazarlar