Diğer İstanbul Champions Cup için geri sayım

İstanbul Champions Cup için geri sayım

29.04.2015 - 15:55 | Son Güncellenme:

Son yıllarda ülkemizde gittikçe yaygınlaşan tenis sporunda kurumsal şirketlerin katıldığı tek lig olan İstanbul Champions Cup’ın dördüncüsü, bu yıl 4-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Champions Cup için geri sayım

Finansbank, Pronet, Aksigorta ve Mesa sponsorluğunda yapılan turnuvanın tedarik sponsorları ise Amerikan Hastanesi, Wilson ve Virgin Radio Türkiye olacak. Türkiye’nin öncü şirketlerinin çalışanlarından oluşan takımları bir araya getirecek heyecanlı turnuva, ekip ruhunu kortlara taşıyacak.

Haberin Devamı

Şirket çalışanlarından oluşan takımlara, ekipçe rekabet etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmak üzere bu yıl 4ncü’sü gerçekleştirilen İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’na T.E.D. Maslak ev sahipliği yapacak. Takımların, Masters ve Genel Klasman olmak üzere iki kategoride katılım sağlayacakları turnuvada yer almak isteyen şirketlerin http://www.istanbulchampions.com/ adresini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

İş hayatındaki rekabet, takım ruhu ile kortta buluşacak

Çalışanların, takımlar halinde şirketlerini temsilen katılacağı İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası, yoğun iş yaşamında sürekli bir turnuvada yer alan çalışanları 10 gün boyunca iş yaşamının temposundan uzaklaştıracak. Çalışanlar, ekip ruhunu perçinleyip sporun keyfini çıkaracak.

Haberin Devamı

Şirket içi takım ruhunu pekiştirmek, çalışanların duygusal bağ ve sadakatini arttırmak, sporu yaygınlaştırmak ve kurum kültürünün bir parçası yapmak misyonu ile kurulan İstanbul Champions’un kurucu ortağı Esra Sertoğlu, “Tenis, kadın ve erkeğin aynı kurallarla oynadığı nadir sporlardan biri. Kararlılık, odaklanma üzerine faydası yüksek. Turnuvada yer alan şirketler de bu bilinçle katılım sağlıyor, çalışanlarını iş ortamı dışında bir araya getirmeye ve aidiyet duygusuna değer veriyorlar.” dedi.

Yazarlar