Tenis "İstanbul'a balayına geldik"

"İstanbul'a balayına geldik"

03.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünya 4 numarası Marin Cilic, geçtiğimiz günlerde evlendiği yeni eşinin kendisiyle birlikte geldiğini belirterek, “İstanbul bizim için erken bir balayı olacak, kendisi bana motivasyon sağlayacak” dedi.

İstanbula balayına geldik

ONUR DİNÇER - RÖPORTAJ

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas Istanbul Open’ın bir numaralı seribaşı Marin Cilic, Milliyet’in sorularını yanıtladı. Turnuvanın son şampiyonu olan Hırvat raket, bu seneki turnuvada farklı bir motivasyonla oynayacağını itiraf etti. Dubrovnik’te geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen düğünle evlenen Cilic, yeni eşi Kristina Milkovic’in de kendisiyle birlikte Türkiye’ye geldiğini söyledi, “Bu yoğun takvimde balayı için zaman bulmak kolay değil. İstanbul bizim için erken bir balayı olacak” dedi.

30 yaşındaki tenisçi şöyle devam etti: “Evlendikten sonra eşime İstanbul’a tek başıma gideceğimi söyledim. Kendisi bana ‘Artık yalnız başına gidemezsin’ dedi. Dolayısıyla o da geldi. Beni her zaman gerçekten hep çok desteklemiş, her zaman yanımda olmuştur. Bu da bana çok güç verdi. İç huzuruma da çok ciddi katkısı oluyor. Bakalım burada işler nasıl gidecek bu hafta. Daha güçlü mü olacağım? Tabi ki ben de böyle umuyorum. Motivasyon anlamında da çok büyük katkısı olacak.”

Haberin Devamı

Wimbledon ve Avustralya Açık’ta final oynadıktan sonra dünya 4 numarası olarak gelen Marin Cilic, hedefinin en yukarı tırmanmak olduğunu belirterek “Dünya bir numarası olmak için iyi bir başlangıç yapmak ve sene sonuna kadar iyi performansımı sürdürmem lazım. Bu hedefi gerçekleştirmek için İstanbul’da açılışı yapmam gerekiyor” diye konuştu.

Seppi havlu attı

TEB BNP Paribas Istanbul Open’da heyecan dün oynanan ikinci tur maçlarıyla devam etti. Sırp Laslo Djere, 2 saat 15 dakikalık mücadele sonunda üç numaralı seribaşı İtalyan Andreas Seppi’yi 6-3, 6-7, 6-3 ile geçerek çeyrek finale yükselen adını yazdıran ilk isim oldu. 4 numaralı seribaşı Aljaz Bedene, Japon Taro Daniel’i 6-2’lik setlerle, 5 numara Paolo Lorenzi, Trungelliti’yi 6-2, 7-6 ile yenerek çeyrek finale yükseldiler. Çiftlerde ise McLachlan-Monroe, Tuna Altuna-Anıl Yüksel’i 6-2, 6-3 yenerek çeyrek finale çıktı.

İstanbula balayına geldik