İstanbulspor İstanbulspor-Beşiktaş maçı Olimpiyat Stadı'nda! İşte nedeni

İstanbulspor-Beşiktaş maçı Olimpiyat Stadı'nda! İşte nedeni

15.09.2022 - 13:10 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka neden Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı ortaya çıktı.

İstanbulspor-Beşiktaş maçı Olimpiyat Stadında İşte nedeni

Süper Lig'de bu hafta İstanbulspor, Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma İstanbulspor'un kendi sahasında değil Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. İki takımın kozlarını paylaşacağı maçta neden Olimpiyat Stadı'nda oynandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'I MURRAY YÖNETECEK

Siyah-beyazlı kulüpte tecrübeli çalıştırıcı Valerien Ismael'in cezasının 1 maç olduğu öğrenildi. Bu nedenle deneyimli teknik adam İstanbulspor maçında tribünde olacak. Beşiktaş'ı yardımcı antrenör Adam David Murray kulübeden yönetecek.

İstanbulspor-Beşiktaş maçı Olimpiyat Stadında İşte nedeni

İSTANBULSPOR'DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor bu sezon Süper Lig'e yükselmeyi başardı. İstediği sonuçları oynadığı 5 maç sürecinde alamayan İstanbul temsilcisi, bu haftaki Beşiktaş maçında galibiyeti hedefliyor. Korkmaz, Süper Lig'de çıktığı 5 maçta 1 galibiyet 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. İstanbulspor ligde şu an 16. sırada bulunuyor.

KARŞILAŞMA OLİMPİYAT STADI'NDA

Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Alınan karara göre maç Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. İki kulüp arasında yapılan görüşmede karşılaşmanın Olimpiyat Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu da kulüplerin ortak kararının ardından maçın stadını resmi olarak da tescil etti. Bilindiği üzere İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yakın dostluğu bulunuyor.

Haberin Devamı

KULÜPLER ADINA FAYDALI BİR KARAR

İstanbulspor, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçında deplasman tribünü bilet fiyatını 303 TL olarak açıkladı. Bu da sarı-siyahlıların maç günü hasılatını olumlu yönde etkileyecek.

Yazarlar