İstanbulspor İstanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi

İstanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi

24.10.2022 - 16:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'ın kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı duyuruldu. Ayrılık sonrası Korkmaz Skorer'e konuştu.

İstanbulsporda Osman Zeki Korkmaz dönemi sona erdi

Spor Toto Süper Lig ekibi İstanbulspor'da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'ın görevinden ayrıldığı açıklandı, kulüpten yapılan duyuruda teknik adamın bu kararı kendi isteğiyle aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon İstanbulspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Osman Zeki Korkmaz, bu sezon takımıyla 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 8 puan toplamıştı.

İstanbulspor, Süper Lig'de 30 Ekim Pazar günü evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

AYRILIĞIN DETAYLARI

Ayrılık sonrası Osman Zeki Korkmaz Skorer'e açıklamalarda bulundu. Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir görüşme gerçekleştirip kendi isteği ile ayrılmak istediğini sebepleriyle anlattığını dile getiren tecrübeli teknik adam, biraz dinlenip ailesine vakit ayırmak istediğini de belirtti.

Ayrıca iki tarafın dostane bir şekilde ayrıldığı da öğrenildi. 

İSTANBULSPOR'DAN AÇIKLAMA

İstanbulspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz sezon şampiyonluğumuzda ve Süper Lig’e çıkmamızda büyük emeği olan değerli Teknik Direktörümüz Sayın Osman Zeki Korkmaz kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. Teknik Direktör değişiminin futbol takımımıza daha faydalı olacağı düşüncesiyle görevinden ayrılan Sayın Osman Zeki Korkmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılarının devamını dileriz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Haberin Devamı

Yazarlar