Fenerbahçe İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, Jorge Jesus'un hareketini açıkladı! 'Şaka yoluyla yaptı'

İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, Jorge Jesus'un hareketini açıkladı! 'Şaka yoluyla yaptı'

31.10.2022 - 16:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup etti. Sarı-lacivertli teknik direktör Jorge Jesus ve İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz arasındaki görüntü sonrası yıldız isimden açıklama geldi.

İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, Jorge Jesusun hareketini açıkladı Şaka yoluyla yaptı

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup ederken sarı-lacivertli teknik direktör Jorge Jesus ve İbrahim Yılmaz arasındaki görüntü konuşuldu. İstanbulspor'un yıldızı yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı.

Haberin Devamı

 

5 VE ÜSTÜ GOLLÜ MAÇLARDA ZİRVEDE
Fenerbahçe, bu sezon ligde attığı 5 ve üstü attığı gol performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde Kasımpaşa’yı 6-0, Alanyaspor’u 5-0, Karagümrük’ü 5-4 ve İstanbulspor’u 5-2 mağlup ederek Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla maçta 5+ gol atan takımlar arasında Bayern Münih ile birlikte zirvede yer alıyor.

EN YÜKSEK GOL ORTALAMASI JESUS’TA
Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, sarı-lacivertli ekiple birlikte Süper Lig tarihinde bir takımın başında 10 ve üzeri maça çıkan teknik direktörler arasında en yüksek gol ortalaması yakalayan isim oldu (34/11). Ayrıca Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 11 Süper Lig maçında 34 gol atarak lig tarihinde bu aşamalardaki 1959-1960 sezonundaki en yüksek gol sayısını tekrarladı.

Haberin Devamı

 

BATSHUAYİ ETKİSİ
Fenerbahçe’nin bu sezon kadrosuna kattığı Belçikalı forvet Michy Batshuayi, oynadığı futbolla ön plana çıkıyor. Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla maçın açılış golünü atan oyuncu olan Belçikalı, İstanbulspor karşısında hat-trick yaparak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Batshuayi, son olarak 2017 yılında Chelsea formasıyla Nottingham Forest karşısında hat-trick yapmıştı.

İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz, Jorge Jesusun hareketini açıkladı Şaka yoluyla yaptı

JESUS, YERDE YATAN YILMAZ'IN YANINA GELDİ
İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz mücadelede sakatlık yaşarken o esnada kulübeden Jorge Jesus geldi. Portekizli teknik adamın görüntüsü bir anda çok konuşmaya başlandı.

YILMAZ: ŞAKA YOLUYLA YAPILAN BİR HAREKET
Konuyla ilgili beIN SPORTS'a konuşan İbrahim Yılmaz, yaşanan olayın büyütülmesine gerek olmadığını ifade ederek önemsiz bir durum olduğunu ve Portekizli teknik adamın söz konusu hareketi şaka yoluyla yaptığını söyledi.

Yılmaz, "Önemsiz bir durum, şaka yoluyla yapılan bir hareket. Sonrasında da başımı okşadı zaten. Büyütülecek bir durum yok" dedi.

 

Yazarlar