Futbol İşte Süper Lig Puan Durumu ve toplu sonuçlar

İşte Süper Lig Puan Durumu ve toplu sonuçlar

08.12.2014 - 10:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig Puan Durumu bu hafta nasıl değişti? Beşiktaş Trabzonspor'u yenerek puan tablosunda liderliği elde etti. 12. haftada oynanan karşılaşmaların ardından takımların puan durumu şekillenmeye başladı. İşte takımların bu haftaki puan durumu

İşte Süper Lig Puan Durumu ve toplu sonuçlar

Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmalarının ardından puan durumu 3 büyük takımın üst sıralarda yer almasıyla sonuçlandı. Beşiktaş 26 puanla liderliğini sürdürürken, Galatasaray 25 puanla ikinci ve Fenerbahçe 24 puanla 3. sırayı aldı. Lige iyi başlayan Mersin İdmanyurdu Konyaspor karşısında deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve 12. haftayı 20 puanla 4. sırada tamamladı

Beşiktaş - Trabzonspor: 3-0
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 12. hafta maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 12. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanan dev mücadelede Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray ilk golü attığı maçları kazanıyor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk golü attığı 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligde galip geldiği 8 maçın 6'sını 2-1'lik skorlarla kazandı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükselen Galatasaray, bu sezon ilk golü bulduğu 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Balıkesirspor - Fenerbahçe: 0-1
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 12. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 yendi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig Puan Durumunu detaylı görmek için resme tıklayın..