Milli Takım İsveç, Türkiye maçına hazır

İsveç, Türkiye maçına hazır

23.03.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Erik Hamren'in son antrenmanda denediği 11'de Gençlerbirliği'nde forma giyen kaleci Hopf ve Trabzonspor'dan Erkan Zengin de yer aldı.

İsveç, Türkiye maçına hazır

İsveç A Milli Futbol Takımı, yarın Antalya'da Türkiye ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Erik Hamren yönetiminde Fredens Arena'da gerçekleştirilen antrenmana, dünkü çalışmada yer almayan Kasımpaşalı kaleci Andreas Isaksson ve Boşnak asıllı Emir Kujovic de katıldı.

Haberin Devamı

Hamren antrenman maçında denediği 11 kişilik kadroda Gençlerbirliği kalecisi Johnnes Hopf ve Trabzonspor'dan Erkan Zengin'e de yer verdi. İsveçli teknik adamın denediği 11'de şu futbolcular bulunuyor:Johannes Hopf, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson, Jimmy Durmaz, Oscar Lewicki, Kim Kallström, Erkan Zengin, John Guidetti, Marcus Berg.

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını kaydeden takımın basın sorumlusu Niklas Bodell, karşılaşmanın yapılacağı Antalya Stadı'nda antrenman yapmadan maça çıkacaklarını bildirdi. Bodell, Türkiye maçının ardından gece uçakla İsveç'e döneceklerini ve ertesi gün Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.