Fenerbahçe İtalya'dan müthiş iddia: Montella'dan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti

İtalya'dan müthiş iddia: Montella'dan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti

14.06.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yolların ayrılmasının ardından Vincenzo Montella ismi gündeme geldi. İtalyan basını, Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Montella'nın ünlü yıldızı telefonla arayarak sarı-lacivertlilere davet ettiğini iddia etti.

İtalyadan müthiş iddia: Montelladan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti

Fenerbahçe'nin Başakşehir Türkiye Kupası finalinde mağlup etmesinin ardından Portekizli teknik adam sarı-lacivertlilere veda etmişti. Fenerbahçe de Jesus ile yolların resmen ayrıldığını açıklamıştı. Fenerbahçe'de Jesus sonrası birçok teknik adamın ismi gündeme gelirken Vincenzo Montella ismi öne çıktı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'dan ayrılan İtalyan teknik adamın Fenerbahçe'den gelecek teklifi kabul edeceği ifade ediliyor. Fenerbahçe'de Montella sesleri yükselirken İtalyan basınından müthiş bir iddia ortaya atıldı. Corriere dello Sport, Montella'nın ünlü yıldızı telefonla arayarak Fenerbahçe'ye davet ettiğini iddia etti. İşte ayrıntılar...

BİRÇOK TEKNİK ADAM GÜNDEMDE

Fenerbahçe’de artık tüm camia yeni teknik direktörün açıklanmasını bekliyor. Yeni sezon öncesi zamanın kısıtlı olması ve bir an evvel takım planlanmasının yapılabilmesi için bu hafta içerisinde yeni ismin açıklanması isteniyor.

Başkan Ali Koç ve yönetimin önünde birçok yerli-yabancı teknik direktör adayı bulunuyor. Başkan Ali Koç yabancı teknik direktörü öncelik olarak tutuyor. Bu konuda da Mircea Lucescu adı öne çıkıyor. 77 yaşındaki teknik direktörün Dinamo Kiev ile Haziran 2024’e kadar sözleşmesi olsa da Türkiye’ye gelmeye her zaman sıcak baktığı biliniyor. Ayrıca Ali Koç da Rumen hocayı yakıntan tanıyor ve başarılarını biliyor. Ancak Lucescu’nun ilerleyen yaşı ve bu sezon Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile oynanan maçlardaki tutumu taraftarların tepkisini çekiyor.

Haberin Devamı

İtalyadan müthiş iddia: Montelladan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti

MONTELLA ÖNE ÇIKAN İSİM

Yabancı hoca adayları arasında bir diğer öne çıkan isim de Vincenzo Montella oldu. Adana Demirspor ile yollarını resmen ayıran İtalyan çalıştırıcı da listede yer alıyor. 

Yerli teknik direktör adayı olarak ise en çok konuşulan isim Abdullah Avcı. 2021-22 sezonunda Trabzonspor’la şampiyonluk yaşayan ve 2 Süper Kupa kaldıran Avcı’nın Süper Lig için çok deneyimli bir isim olduğu, gelecek sezon mutlaka şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de baskıyı taşıyabileceği belirtiliyor.

Sarı-lacivertlilerin 17 Haziran’da yapılacak Olağan Mali Genel Kurul’a kadar teknik direktör işini bitirmek istediği vurgulanıyor.

İtalyadan müthiş iddia: Montelladan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti

TRANSFER ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ!

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz günlerde Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i 4 yıllığına kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminde dünyaca ünlü isimlere yönelecek. Jesus sonrası yeni teknik direktörün belli olmasının ardından transfer görüşmeleri de hız kazanacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Vincenzo Montella ismi ön plana çıktı. İtalya'dan Corriere dello Sport, müthiş bir transfer iddiasını ortaya attı. Haberde Montella'nın dünyaca ünlü yıldızı telefonla arayarak Fenerbahçe'ye davet ettiğine yer verildi.

İtalyadan müthiş iddia: Montelladan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti

MÜTHİŞ İDDİA: MONTELLA, EL SHAARAWY'İ TELEFONLA ARADI

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport, Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Vincenzo Montella'nın Roma ile sözleşme uzatmayan Stephan El Shaarawy'yi arayarak Türkiye'ye davet ettiğini iddia etti.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Stephan El Shaarawy'nin Roma'daki geleceği belirsiz. Roma'dan bir sözleşme yenileme teklifi aldı, ancak Stephan şimdi son evetini vermeden önce dikkatlice düşünüyor. Stephan'ın önceliği Roma'da kalmak ama geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor'dan resmi olarak ayrılan ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya yakın olan Vincenzo Montella'dan da bir telefon geldi. Montella onu yeni Türkiye macerasında görmek istedi hem süre hem de maaş açısından önemli bir sözleşme teklifi aldı. Görüşmeler devam edecek. Roma ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da resmen sona erecek."

Haberin Devamı

İtalyadan müthiş iddia: Montelladan ünlü yıldıza telefonla Fenerbahçe daveti