NBA Iverson evsiz kaldı

Iverson evsiz kaldı

02.12.2012 - 13:20 | Son Güncellenme:

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen ABD'li efsane basketbolcu Atlanta'da bulunan lüks malikanesine ait mortgage yükümlülüklerini yerine getiremedi. Banka evi satışa çıkardı.

Iverson evsiz kaldı

Onur Dinçer/Skorer Özel

Haberin Devamı

NBA’in efsane basketbolcularından Allen Iverson ABD’deki lüks evini kaybetmek üzere. Son olarak 2010-2011 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve ardından basketbol sahalarından uzak kalan 37 yaşındaki oyuncunun evine haciz geldi. Atlanta’daki lüks malikaneyi 2010 yılında 4.5 milyon dolar karşılığında satın alan Iverson’ın mortgage kredilerini ödeyemediği bunun üzerine bankanın da eve ipotek koyarak içindeki mallarla birlikte açık artırma yoluyla satışa çıkardığı bildirildi.

Bankanın aldığı karara göre 4 Aralık’ta gerçekleşecek satış işlemi ile birlikte Allen Iverson evini resmen kaybedecek. Yıldız basketbolcunun bu tarihe kadar istenen parayı getirmesi halinde evini kurtarabileceği ancak varolan maddi durumuyla bu miktarı bulmasının imkansız olduğu yorumu yapılıyor. Son zamanlarda ismi sık sık borç haberleriyle anılan Iverson, son olarak Atlanta’daki bir mücevherata yaklaşık 1 milyon dolar borçlu olduğu haberiyle gündeme gelmişti.

Yazarlar