Skorer İyi tatiller F.Bahçe: 2-1

İyi tatiller F.Bahçe: 2-1

21.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moshoeu’yla öne geçti, Gökhan’la farkı ikiye çıkardı. Serkan’ın golü konuk ekibe yetmedi, Sarı - Lacivertli takım sezonu üç puanla bitirdi

İyi tatiller F.Bahçe: 2-1



TARİHİNİN en kötü sezonlarından biriydi F.Bahçe’nin... Zirve yarışına aylar öncesinden havlu atmış, Şampiyonlar Ligi, UEFA şansını da çoktan kaybetmişti. Öylesine bir maçtı dünkü... Ve Sarı - Lacivertli takım, öylesine maçta Denizlispor’u yendi, tatil öncesi taraftarlarına hiç değilse bir teselli verdi. Moshoeu ile öne geçen Fener, Gökhan’la ikinci golüne kavuştu. Serkan 76. dakikada Denizlispor’u umutlandırdı ama Fener galibiyeti korumayı bildi. Konuk ekip, Alaattin’in kırmızı kart görmesi nedeniyle maçı 10 kişi bitirdi.

Mutlu bitirdim

F.BAHÇE Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, “Görevimi mutlu bitirdim. 19 lig maçında sorumluluk verip beni onurlandırdılar. Layık olmaya çalıştım" dedi. Sofuoğlu, “Zor koşullarda bazı şeyler başardım. Onun için kendimi iyi teknik direktör olacak adaylar arasında görüyorum" ifadelerini kullandı. Maçtan sonra Mustafa Denizli’ye büyük ilgi gösterilirken, bir taraftarın verdiği, “Eşeğe altın semer vursan yine eşek" yazılı pankart dikkat çekti.

Notlar...

Tayfun yolcu
FENERBAHÇELİ futbolcu, Real Sociedad’ın transfer teklifi üzerine bugün İspanya’ya gidecek. Tayfun, yapılacak görüşme sonunda anlaşma sağlanması halinde imza atacak.

Kader toplantısı
F.BAHÇE’nin Inter - Toto kaderi yarın belli olacak. Yeni sezona daha iyi hazırlanabilmek için Inter - Toto Kupası’na katılmama tercihi yapan Sarı - Lacivertli kulübün Futbol Federasyonu’na bu konuda yaptığı başvuru, yarın toplanacak Yönetim Kurulu toplantısında sonuca bağlanacak.

Yusuf’a ilgi
F.BAHÇE’nin talip olduğu Denizlisporlu Yusuf, Sarı - Lacivertli taraftarlardan büyük ilgi gördü. Genç futbolcu tribünlere davet edilirken, uzun süre alkışlandı ve “Sana Fenerbahçe forması yakışır" diye tezahürat yapıldı.

Afrikalı iddiası
F.BAHÇE’nin Afrikalı üç oyuncusu Johnson, Preko ve Oulare dünkü maçta sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamadılar. Ancak bu üç oyuncunun kulübü protesto etmek amacıyla bilerek sahaya çıkmadıları ileri sürüldü.

Veselinoviç tribünde
F.BAHÇE’yi şampiyon yapan eski teknik direktörü Todor Veselinoviç de karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Başkan Aziz Yıldırım ise maça gelmedi.

Denizli ilk kez
F.BAHÇE’nin yeni teknik direktörü Mustafa Denizli dünkü karşılaşmayı tribünden izledi. Denizli, ilk kez yeni takımının maçına geldi. F.Bahçe seyircisi Mustafa Denizli’ye büyük ilgi gösterirken “Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi" diye tempo tuttu.

Yazarlar