Beşiktaş Izquierdo-Gedoz canımızı yakmasın

Izquierdo-Gedoz canımızı yakmasın

18.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası ilk maçta penaltı yaptıran Brezilyalı Gedoz ile son Westerlo karşılaşmasında 2 gol atan Kolombiyalı Izquierdo’nun kontrataklarda çok tehlikeli olduğuna dikkat çekti. Liverpool maçındaki gibi rakibe boş alan bırakılmamasını isteyen Hırvat çalıştırıcı, De Sutter’in de tecrübesiyle sorun yaratabileceğini dile getirdi.

Izquierdo-Gedoz canımızı yakmasın

Belçika’da 2-1 yenildiği Club Brugge ile yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalma mücadelesi verecek olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, rakibin iki oyuncusuyla ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Hırvat hocanın, Brezilyalı Gedoz ve Kolombiyalı Izquierdo hakkında oyuncularına bilgiler aktardığı öğrenildi.
Belçika’da ikinci yarıda oyuna girerek penaltı yaptıran Gedoz ile ilk maçta sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Izquierdo’nun çok hızlı ve tehlikeli isimler olduğuna dikkat çeken Bilic özellikle kontraataklara dikkat edilmesini istedi. Brugge’ün tüm oyun planını bu iki oyuncunun üzerine kuracağını düşünen siyah-beyazlı teknik adam, Gedoz’un ilk maçta boş alan bulduğu ilk pozisyonda penaltı yaptırdığını hatırlattı. Bilic, sakatlığı düzelen Izquierdo’nun da Westerlo ile oynanan son lig maçında 2 gol attığını da dile getirdi.
‘Oulare de tehlikeli’
Beşiktaş’ın teknik patronu bu iki genç yeteneğin yanı sıra Club Brugge’ün en etkili isimlerinden Tom de Sutter’in de dikkat edilmesi gereken bir futbolcu olduğunu ifade etti. Siyah-beyazlı hocanın, yedek forvet Oulare’nin şans bulması halinde uzun boyuyla hava toplarında tehlike yaratabileceğinin altını çizdi.
Slaven Bilic, Club Brugge maçının, Liverpool karşılaşmasına çok benzer bir atmosferde oynanacağını da oyuncularına aktırdı. Deneyimli hoca, futbolculardan iştahlı bir oyun sergileyerek, tribünleri dolduracak taraftarların desteğini en üst seviyede tutmalarını da istedi.

Haberin Devamı

Kolombiya bu maçı bekliyor

Club Brugge’ün 22 yaşındaki forveti Jose Izquerdo’nun iyileşmesi Kolombiya’da sevinçle karşılandı. Beşiktaş’ın Kolombiyalısı Pedro Franco ile vatandaşı Izquerdo’nun İstanbul’da karşı karşıya geleceğini duyuran ülke basını, “Acaba hangisi kazanacak?” diye sordu. Franco’nun, Izquerdo ile sık sık karşı karşıya gelecek olmasından dolayı, iki milli futbolcunun kritik randevusunun Kolombiya’da büyük ilgiyle takip edileceği kaydedildi.

Yazarlar