İngiltere Premier Lig Jadon Sancho krizinde flaş karar! Resmen açıklandı

Jadon Sancho krizinde flaş karar! Resmen açıklandı

14.09.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri arasında yer alan Manchester United'da devam eden Jadon Sancho krizinde flaş bir karara imza atıldı. Manchester United'ın bu kararı büyük yankı uyandırdı.

Jadon Sancho krizinde flaş karar Resmen açıklandı

İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester United'da yaşanan Jadon Sancho krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Premier Lig devi, Jadon Sancho'yu kadro dışı bırakma kararı aldı.

Haberin Devamı

Manchester United, Jadon Sancho'nun kadro dışı bırakıldığını kulüp resmi sitesinden resmen açıkladı. İngiliz oyuncu hakkında alınan bu karar sonrası taraftarlar tepki gösterdi.

ARSENAL MAÇINDA KRİZ PATLAK VERMİŞTİ

Premier Lig'de Arsenal'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Manchester United'da Erik ten Hag, Jadon Sancho'yu eleştirmişti. Jadon Sancho'yu kadroya dahil etmeyen Erik ten Hag maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Jadon, idmanlardaki performansı nedeniyle seçilmedi, Manchester United'da her gün belli bir seviyeye ulaşmanız gerekiyor ancak bu seviyelere ulaşabilirseniz takımda yer alabilirsiniz. İşte bu yüzden kadroda yer almadı."

Jadon Sancho krizinde flaş karar Resmen açıklandı

TEN HAG'IN İDDİALARINI CEVAPLADI

Jadon Sancho, Erik ten Hag'ın bu açıklamalarına kısa süre sonra cevap vermişti. Genç oyuncu, hocasının açıklamaları sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

"Lütfen okuduğunuz her şeye inanmayın! İnsanların tamamen yanlış şeyler söylemesine izin vermeyeceğim, bu hafta antrenmanlarda kendimi çok iyi gösterdim. Bu konunun girmeyeceğim başka sebepleri olduğuna inanıyorum, uzun zamandır günah keçisi oldum ki bu hiç adil değil! Yapmak istediğim tek şey gülümseyerek top oynamak ve takımıma katkıda bulundu. Teknik ekibin verdiği tüm kararlara saygı duyuyorum, harika oyuncularla oynuyorum ve bunu yaptığım için minnettarım ki bunun her hafta benim için önemli olduğunu biliyorum. Ne olursa olsun bu arma için savaşmaya devam edeceğim."

Jadon Sancho krizinde flaş karar Resmen açıklandı

BU SEZON GOLLE TANIŞAMADI

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Manchester United formasını 3 maçta giydi ve herhangi bir skor katkısı sağlayamadı. Manchester United'la sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Jadon Sancho'nun güncel piyasa değeri 45 milyon euro.

Watford altyapısında futbola başlayan Jadon Sancho daha sonra Manchester City ve Borussia Dortmund formaları giydi. Manchester United, Jadon Sancho'yu 2021-2022 sezonu başında 85 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. İngiltere Milli Takımı'nda 23 maça çıkan Jadon Sancho, 3 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı