NBA James Harden'a bir gecede servet! Doğum gününde büyük sürpriz

James Harden'a bir gecede servet! Doğum gününde büyük sürpriz

29.08.2022 - 09:37 | Son Güncellenme:

Philadelphia 76ers'ta forma giyen tecrübeli basketbolcu James Harden'a doğum gününde büyük sürpriz yapıldı.

James Hardena bir gecede servet Doğum gününde büyük sürpriz

NBA ekibi Philadelphia 76ers'ta forma giyen tecrübeli basketbolcu James Harden'a yakın arkadaşı tarafından özel gününde büyük sürpriz yapıldı. Dominique Armani Jones tarafından verilen bu hediye kısa sürede gündeme oturdu ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

ABD'Lİ RAPÇİDEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Lil Baby sahne adıyla ünlenen ve 2017'de çıkardığı mixtape albümü Too Hard'ta yer alan "Freestyle" adındaki hit şarkısıyla ünlenen ABD'li rapçi Dominique Armani Jones, Harden'e verdiği doğum günü hediyesi dudak uçuklattı. 33. yaşını kutlayan James Harden'a tam 250 bin dolar nakit para verdi. Tecrübeli oyuncu Harden, hediyeyi açarken çekilen videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

BİR GECEDE SERVET

NBA'de bu sezon yakaladığı 34,4 ortalamayla sayı lideri konumunda bulunan Houston bir gecede 1 milyon dolar harcadı. Ünlü bir podcast'te anlatılana göre Houston'da bulunan bir striptiz kulübüne giden Harden, bir gecede 1 milyon dolar harcadı. 2012 yılında aynı striptiz kulübünde yer alan bir dansçı, yardımları nedeniyle James Harden'a Instagram üzerinden bir teşekkür mesajı yayınlamıştı.

Haberin Devamı

James Hardena bir gecede servet Doğum gününde büyük sürpriz