Turkish Airlines Euroleague Jasikevicius isyan etti: Kötü davranmaya devam ediyorlar

Jasikevicius isyan etti: Kötü davranmaya devam ediyorlar

08.03.2024 - 10:41 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague’in 28. haftasında Fenerbahçe Beko, Real Madrid'i mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Sarunas Jasikevicius, eski takımı Barcelona hakkında sorulan soruya çarpıcı bir yanıt verdi.

Jasikevicius isyan etti: Kötü davranmaya devam ediyorlar

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’in 28. haftasında Real Madrid ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacibvertliler, lider Real Madrid'i 89-79 mağlup ederek 17. galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

BARCELONA SORUSUNA İSYAN ETTİ

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan başantrenör Sarunas Jasikevicius, eski kulübü Barcelona hakkında sorulan soruya isyan ederek yanıt verdi.

Barcelona’nın halen kendisine ve ailesine karşı kötü davrandığını söyleyen başarılı koç, “Geçen seneki ayrılık, Barcelona’dan ilk kötü ayrılışım değildi. Bu süreçteki yaklaşımları kesinlikle benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Halen bana ve aileme kötü davranmaya devam ediyorlar. Söyleyebileceğim tek şey bu. Bir gün çıkıp daha açık konuşacağım, şu an kimseye zarar vermek istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yazarlar