Fenerbahçe Jayden Oosterwolde'ye milli takım müjdesi! Avrupa devi de peşinde

Jayden Oosterwolde'ye milli takım müjdesi! Avrupa devi de peşinde

13.03.2024 - 08:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Jayden Oosterwoldeye milli takım müjdesi Avrupa devi de peşinde

Bu sezon çok ciddi bir çıkış yakalayan Hollandalı sol beke milli takım müjdesi geldi. Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Jayden Oesterwolde'yi milli takım geniş kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi. Bu Oosterwolde için çok anlamlı bir gelişme oldu. Zira 22 yaşındaki savunmacı daha önce Hollanda Milli Takım'ına çağrılmadığı gibi alt yaş kategorilerinde de hiç forma giymemişti.

Haberin Devamı

INTER PEŞİNE DÜŞTÜ

Hollandalı futbolcu için bir önemli gelişme daha oldu. İtalyan devi İnter'in Jayden Oosterwolde'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Inter Teknik Direktörü Simone İnzaghi'nin Jayden Oosterwolde'yi takip ettiği ve performansını çok beğendiği iddia ediliyor. Bu gelişmenin ardından Oosterwolde ile ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gelebileceği de ifade ediliyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 37 resmi maçta Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde bu karşılaşmalarda 2739 dakika sahada kaldı ve 2 de gol attı. Hem sol bek hem de stoperde son derece başarılı bir performans ortaya koyarak birçok kulübün dikkatini çekti.