Fenerbahçe João Pedro istatistikleri | João Pedro kimdir kaç yaşında? İşte oynadığı takımlar...

João Pedro istatistikleri | João Pedro kimdir kaç yaşında? İşte oynadığı takımlar...

19.07.2022 - 12:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan João Pedro İstanbul'a geldi. Oyuncunun İstanbul'a ayak basmasının ardından futbolseverler João Pedro'nun istatistikleri ve oynadığı kulüpleri araştırmaya başladı. İşte João Pedro kulüp kariyeri ve istatistikleri...

João Pedro istatistikleri | João Pedro kimdir kaç yaşında İşte oynadığı takımlar...

João Pedro İstanbul'a ayak bastı. Bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Brezilya doğumlu İtalyan uyruklu João Pedro Forvet ve forvet arkası mevkiinde forma giyiyor. Oyuncu on numara pozisyonunda da görev alabiliyor. Cagliari'de gösterdiği başarı ile adından söz ettiren João Pedro'nun Transfermrkt değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

JOAO PEDRO KİMDİR?

João Pedro Geraldino dos Santos Galvão, Cagliari takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Brezilyalı futbolcudur. Profesyonel kariyerine Atlético Mineiro kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Palermo, Vitória Guimarães, Peñarol, Santos, Estoril Praia ve Cagliari kulüplerinde oynadı.

JOAO PEDRO İSTATİSTİKLERİ

2010 yılında Atletico Minero forması ile 11 maça çıktı. 2010-12 sezonunda Palermo forması ile sadece 1 maçta forma giyen João Pedro Palermo'daki yıllarında önce Vitoria Guimares'i sonrasında Penarol kulüplerine kiralandı. Penarol kulübünde 2011-12 sezonunda çıktığı 15 maçta 6 gol kaydetti. 2012-13 sezonunda ülkesinin takımlarından Santos'a dönen João Pedro 10 maçta forma giyerken gol atma başarısı gösteremedi. 2013-14 sezonnda Portekiz ligi temsilcilerinden Estoril Praia'da 28 maça çıkan João Pedro 9 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

2014 yılından bu yana Cagliari forması giyen João Pedro çıktığı 220 maçta 73 gol atma başarısı gösterdi

Yazarlar