Fenerbahçe Joao Pedro'nun menajerinden Galatasaray itirafı! Transfer sürecini anlattı

Joao Pedro'nun menajerinden Galatasaray itirafı! Transfer sürecini anlattı

07.09.2022 - 21:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında Cagliari'den kadrosuna kattığı Joao Pedro'nun menajeri Marco Piccioli konuştu. Sarı-lacivertlilerin yeni yıldızıyla ilgili açıklamalar yapan menajer, Galatasaray'la ilgili bir itirafta bulundu. Marco Piccioli, Joao Pedro'nun Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı.

Joao Pedronun menajerinden Galatasaray itirafı Transfer sürecini anlattı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro'nun menajeri Marco Piccioli çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tuttomercato'nun sorularını cevaplayan Marco Piccioli, Joao Pedro'yla ilgili Galatasaray iddialarına cevap verdi. Öte yandan Marco Piccioli, Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE BONSERVİSİNİ ALDI

Atletico Mineiro altyapısında futbola başlayan Joao Pedro daha sonra sırasıyla Palermo, Vitoria Guimaraes, Penarol, Desportivo Brasil, Santos, Estoril ve Cagliari formaları giydi. Fenerbahçe, Cagliari'nin Serie B'ye düşmesinin ardından takımdan ayrılmak isteyen tecrübeli futbolcuyu 4 milyon 680 bin euro karşılığında kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, 30 yaşındaki oyuncuyla 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı.

İMZA ATTI, SAKATLANDI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro, sarı-lacivertlilere imza attıktan sonra antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre formasından uzak kaldı. 30 yaşındaki golcü futbolcu 29 Ağustos'ta oynanan Konyaspor müsabakasıyla birlikte ilk kez Fenerbahçe formasını giydi. Tecrübeli oyuncu sarı-lacivertli takımda 2 maçta şans buldu ve 1 gol ile 1 asist üretti.

Haberin Devamı

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Galatasaray'ın gündemine gelen tecrübeli oyuncunun menajeri Marco Piccioli açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamaması nedeniyle, tecrübeli oyuncu Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Sporx'in derlediği habere göre; Marco Piccioli, yaptığı açıklamada sarı kırmızılılarla müzakerelerin uzaması sonrası Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve tercihlerini sarı-lacivertlilerden yana kullandıklarını açıkladı.

Marcelo Piccioli, Joao Pedro'nun transfer süreciyle ilgili, "Başlangıçta Galatasaray'ın yoğun bir ilgisi vardı. Görüşmeler uzayınca, Fenerbahçe devreye girdi. Sonra oyuncuyla birlikte iki teklifi de değerlendirdik. İki takım arasında seçim yapmak zor da olsa ikinci seçeneğin bizim için daha doğru olacağına karar verdik. Tabi ki burada Cagliari ile de anlaşılması gerekiyordu" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'den teklif geldiğini öğrendiğinde Joao Pedro'nun çok heyecanlandığını belirten menajer, "Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali onu gerçekten çok heyecanlandırdı" dedi.

FARKLI BİR DENEYİM ARAYIŞI

Oyuncuyu Fenerbahçe ve Galatasaray dışında İtalya'dan Torino, Monza ve Salenitana'nın da istediğini ancak oyuncunun farklı bir deneyim yaşamak istediği için Fenerbahçe'yi seçtiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı