İngiltere Premier Lig Jonjo Shelvey'den Aston Villa yorumu! 'Umarım Fenerbahçe kazanır'

Jonjo Shelvey'den Aston Villa yorumu! 'Umarım Fenerbahçe kazanır'

30.03.2024 - 01:52 | Son Güncellenme:

Rizesporlu futbolcu Jonjo Shelvey açıklamalarda bulundu.

Jonjo Shelveyden Aston Villa yorumu Umarım Fenerbahçe kazanır

Süper Lig ekiplerinden Rizespor'un tecrübel orta sahası Jonjo Shelvey suskunluğunu bozdu. Rizespor'un genel performansını değerlendiren tecrübeli orta saha şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Futbolda her zaman inişler çıkışlar olabiliyor. Hatalarımızdan ders çıkardık. Önemli olan sezon sonu hedeflerimize ulaşmak. Ligi çok iyi bilmiyorum ama bu takımın ligde sürekli olarak üst sıraları zorlayabileceğini düşünüyorum. Ligde ilk iki sırayı kastemiyorum ama Çaykur Rizespor'un düzenli olarak Avrupa kupalarını zorlayacak kapasitesi var bence. Deplasmandaki kötü döngüyü kırdığımız zaman, onun vereceği öz güven ile çok daha iyi işler yapacağız."

İlhan Palut'u Eddie Howe'a benzeten Jonjo Shelvey, "İlhan Palut'u Newcastle United menajeri Eddie Howe'a benzetiyorum" dedi.

Tivibu Spor'a konuşan Jonjo Shelvey, ailesinin Rize'de olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi:

"Çocuklarım burayı çok seviyor. Kulüp benim ne istediğimi biliyor, burada kalmak beni çok mutlu eder. Rize'nin havası İngiltere'nin havasına benziyor."

Haberin Devamı

UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel Aston Villa - Fenerbahçe eşleşmesine dair soruya Jonjo Shelvey, "Aston Villa'ya özel bir ilgim ya da sevgim yok, olası bir eşleşmede umarım Fenerbahçe kazanır" cevabını verdi.