Fenerbahçe Jorge Jesus Fenerbahçe'den 4 milyon euro istedi

Jorge Jesus Fenerbahçe'den 4 milyon euro istedi

02.01.2022 - 09:25 | Son Güncellenme:

Benfica ile yolları ayırdıktan sonra boşa çıkan Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'den senelik 4 milyon euro istedi. Sarı-lacivertliler ise tecrübeli hocadan yarı yarıya indirim yapmasını talep etti.

Jorge Jesus Fenerbahçeden 4 milyon euro istedi

Sarı-Lacivertliler'in hoca adayları arasında gündeme gelen son isimlerden biri de Portekiz ekibi Benfica ile yollarını ayıran Jorge Jesus...

Haberin Devamı

Fanatik'te yer alan habere göre; kırmızı-beyazlılar'la bağlarını kopardıktan sonra bir anda ismi Kanarya için de geçmeye başlayan Jesus'u, Brezilya'dan Atletico Mineiro'nun da istediği konuşuluyor. Ancak daha önce Flamengo'da da çalışan 67 yaşındaki çalıştırıcının ailesi, bir kez daha Brezilya'ya gitmek istemiyor. Bu yüzden Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye alan Jesus'un, Sarı- Lacivertliler'le yaptığı görüşmelerde kapıyı senelik 4 milyon eurodan açtığı öğrenildi.

Cevabı merak konusu

Zaten Vitor Pereira ile yaklaşık 2 milyon Euro üzerinden sözleşmeyi fesh eden Başkan Ali Koç ve kurmayları, bu rakamı bir hayli fazla buldu. Portekizli teknik adamdan istediği parayı yarı yarıya indirmesi talep ediliyor. Jesus'un bu talebe nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar