30.04.2025 - 10:37 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Kariyerinde Benfica, Sporting gibi önemli takımlar çalıştıran Jorge Jesus, 2023'te de Fenerbahçe ile Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı ardından da Al-Hilal'in başına geçti.
2023 Temmuz'dan bu yana takımının başında olan teknik adam için yeni bir iddia ortaya atıldı.
BREZİLYA MİLLİ TAKIMI
Adı daha önce de Brezilya Milli Takımı ile anılan Jesus için aynı iddia tekrar konuşulmaya başlandı. Carlo Ancelotti'nin Brezilya'yı reddetmesinden sonra bu ihtimal daha da güçlenirken El Chiringuito TV'nin haberine göre Jorge Jesus %90 ihtimalle Brezilya'nın teknik direktörü olacak.
1989 yılında teknik direktörlük kariyerine başlayan Jesus daha önce Amora FC, Felgueiras, Uniao Madeira, CF Estrela, Vitoria FC, Moreirense, Leiria, Belenenses, Braga, Benfica, Sporting Lizbon, Al-Hilal, Flamengo ve Fenerbahçe'yi çalıştırdı.