Fenerbahçe Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda mesajı!

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda mesajı!

23.06.2023 - 20:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sosyal medya hesabından çarpıcı bir veda mesajı yayımladı.

Jorge Jesustan Fenerbahçeye veda mesajı

Geride kalan sezonda Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Jorge Jesus, sözleşmesi sona erdi ve takımdan ayrıldı. Portekizli teknik adam, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'İ İKİNCİ BİTİRDİ

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 32 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda rakiplerini 22 kez mağlup etti. Fenerbahçe aynı süreçte 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler, Gaziantep FK ile Hatayspor karşısındaki hükmen galibiyetleri sonucu 80 puanla ligi Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladı.

Jorge Jesustan Fenerbahçeye veda mesajı

TÜRKİYE KUPASI'NDA ŞAMPİYON

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nı şampiyon unvanıyla bitirdi. 9 yıllık kupa hasreti sona eren sarı-lacivertliler, toplamda 7'nci kez bu başarıyı tekrarladı. Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörün takımı çalıştırdığı süreçte UEFA Avrupa Ligi'nde de grubunu lider tamamladı.

Haberin Devamı

İşte Jorge Jesus'un sosyal medyadan paylaştığı açıklama:

"Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler takım. Bu, alışılmış bir sezon değildi. Harika taraftarlar ve profesyonellerle mutlu sona eren bir sezon oldu. Sizi tanımak bir zevkti."

Jorge Jesustan Fenerbahçeye veda mesajı