Fenerbahçe Jorge Jesus'tan transfer talebi! Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

Jorge Jesus'tan transfer talebi! Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

26.03.2023 - 18:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus gelecek sezon adına yönetime transfer raporunu sundu. Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli teknik direktörün, genç oyuncunun transferini istediği ortaya çıktı. Jorge Jesus'un listesindeki oyuncunun dev kulüplerin radarında olduğu öğrenildi.

Jorge Jesustan transfer talebi Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe'de kurmaylar bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon adına transfer etmek istediği ilk oyuncu belli oldu.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un ön raporu doğrultusunda hareket eden kurmayların, Portekiz'de forma giyen genç oyuncuyu yakın takibe aldığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin takibe aldığı genç oyuncunun Avrupa'dan dev kulüplerin radarında olduğu kaydedildi.

Jorge Jesustan transfer talebi Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

JESUS'TAN AYRILIK İDDİALARINA YANIT

Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus, ülkesi Portekiz'de hakkında çıkan iddiaları cevapladı. Tecrübeli teknik direktör açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Benim mukavelem sezon sonunda bitiyor. Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor. Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var. Teknik heyet ve futbolcularımla tatilde bile sık sık telefonla konuşuyor, gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ülke Milli Takımları’na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz. Sakat dönmemeleri en büyük dileğimiz."

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarlarının kendilerinden şampiyonluk beklediğini belirten Jorge Jesus, "Bunun adı Türkiye Kupası mı yoksa Süper Lig mi olur, önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlar belli edecek. Ancak ben sezon başından bu yana asıl hedefimizin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söylüyorum. Bu hedeften şaşma yok. Beşiktaş derbisi ile başlayacak olan zorlu maratonda artık puan kayıplarına tahammülümüz yok" diye konuştu.

Jorge Jesustan transfer talebi Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

ARANAN İSİM PORTEKİZ'DE BULUNDU

Bu sezon orta sahada bir türlü beklenen katkıyı alamayan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de hem yaratıcı hem de savunma yönünde etkili olacak bir isim için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Famalicao'nun genç oyuncusu Zaydou Youssouf'u takip etmeye başladı. 23 yaşındaki orta saha için dev kulüplerin de harekete geçtiği kaydedildi.

Zaydou Youssouf'u takip eden kulüpler arasında Benfica, Porto ve Sporting Lizbon'un bulunduğu belirtildi. Fransız orta saha bu sezon Famalicao'da 32 resmü müsabakada forma şansı buldu. Zaydou Youssouf bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı ve 2 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Jorge Jesustan transfer talebi Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

F.BAHÇE'NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

A Bola'da yer alan haberde; genç oyuncu ile ilgili şaşırtan bir gerçek de ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin 3 yıl önce Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak için büyük yol kaydettiği ancak Zaydou Youssouf'un sakatlanmasının ardından transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Fransa Milli Takımı'nda forma giymek isteyen 23 yaşındaki oyuncunun ismini duyurabileceği bir takıma transfer olmak istediği vurgulandı.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Zaydou Youssouf'un bir dönem gelecek vadeden isimler arasında yer aldığı ve piyasa değerinin 8 milyon euro civarına yükseldiği kaydedildi. Genç oyuncunun şu anki piyasa değerinin ise 3 milyon euro civarında olduğu vurgulandı.

Jorge Jesustan transfer talebi Fenerbahçe ile birlikte devler de peşinde

Zaydou Youssouf'un Famalicao ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Bordeaux altyapısında yetişen Zaydou Youssouf daha sonra Saint Etienne'e transfer oldu. Fransız oyuncu sezon başında 1 milyon euro bedelle Famalicao ile anlaşma sağladı.

Yazarlar