Fenerbahçe Jorge Jesus'un gözünden düştü! Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Jorge Jesus'un gözünden düştü! Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

15.11.2022 - 14:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de cumartesi günü Giresunspor karşısında ummadık mağlubiyet alan Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına zirvede girdi. Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, UEFA Avrupa Ligi'nde de grubunu lider olarak tamamlayan sarı-lacivertli takımla ilgili kulis bilgilerini paylaştı.

Süper Lig'de son olarak Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası arasına lider olarak girdi. Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımda yaşanan gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

"RAKİPLERLE ALAY ETMEYİN DEMİŞTİ"

"Şaşırmadım puan kaybına. Her şey bu kadar kusursuz gidemez. Avrupa'da lidersin. En çok gol atasın, 10 kişiyle kazanıyorsun. Hocan taraftarla müthiş iletişim yaratılmış. Herkes Fenerbahçe tüm maçları kazanacakmış gibi düşünüyor. Fazla rahatlık iyi olmuyor. Sayın başkan haklı çıktı. Divan kurulunda 'Ayaklarınız yere bassın, taraftara rakiplerle alay etmeyin' demişti."

HAKAN KELEŞ ETKİSİ
"Hakan Keleş varsa rakip için çok sıkıntı. Fenerbahçe'nin favori olduğunu ama Hakan hocaya karşı oynarken kolay geçmeyeceğini biliyordum. Fenerbahçe 10 kişi kalsa da oyununu fazla değiştirmedi. Fenerbahçe 2. golü bulabilirdi."

Jorge Jesusun gözünden düştü Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçeden ayrılmak istiyor

"SERDAR'IN KARİYERİNDE BÖYLE 2 HATA YOKTUR"
"Bireysel hataları es geçemeyiz. Pedro'nun kırmızısı, Serdar Aziz'in bariz 2 hatası. Serdar'ın kariyerinde aynı maçta bu kadar büyük hata yoktur. Batshuayi faul yapmadığı halde ikinci sarı kartı gösteren hakemlerimiz var. Pedro'ya bunun anlatılması lazım. Şu söylenmeli; 'Senin takım arkadaşın Batshuayi'ye yapmadığı faulden ikinci sarı kartı veren hakemler var bu ligde. Sarı kartın varsa çok dikkatli olmalısın" Pedro tecrübesindeki bir oyuncu daha dikkatli olmalıydı.

Haberin Devamı

"LİGDE EN İYİ GOLCÜ GALATASARAY'DA AMA EN İYİ TAKIM FENERBAHÇE"
"Dünya Kupası arasına Fenerbahçe beklentilerin çok ötesinde girdi. 13 maç oynadı. Ligin en iyi oyuncuları Fenerbahçe'de değil. Ligin en iyi golcüsü Icardi, Galatasaray'da. Bireysel yıldız olarak en iyisi Ghezzal Beşiktaş'ta ama en iyi takım Fenerbahçe ve en iyi hoca Fenerbahçe'de."

Jorge Jesusun gözünden düştü Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçeden ayrılmak istiyor

"FERDİ VE CRESPO ŞU AN TRANSFER EDİLEMEZ"
Ferdi'yi Crespo'yu izlemeye gelenler var İspanya ve İtalya'dan. Şu an için transfer edilemez oyuncular. Sattığın an yerini dolduramazsın. Bu sezon için Ferdi ve Crespo'yu alacak para yok.

"SERDAR DURSUN İLE İLGİLİ AYRILIK OLABİLİR"
Serdar Dursun ile ilgili ayrılık olabilir. Serdar oynamak istiyor. Jesus düşünmüyor sisteminde. Daha önce teklif vardı, istediği gibi değildi. Gitmedi. Almanya'da İtalya'da piyasası var. Transfer döneminde netleşir.

Jorge Jesusun gözünden düştü Canlı yayında açıkladı: Fenerbahçeden ayrılmak istiyor

"ARDA TESİSLERE GİRERKEN..."
Arda Güler'in şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Avrupa'da lider çıkmasını sağlayan oyuncudur. Final maçında, zorlu maçta 1 gol 1 asist yaptı. Arda tesislere girerken 'Fenerbahçe'yi lider yapan oyuncu, milli takımdan dönen oyuncu' apoletini taşıyacak. Daha çok süre alması gerektiğini düşünüyorum ve almalı da."

Haberin Devamı