Fenerbahçe Jorge Jesus'un öğrencileri bu sezon küllerinden doğdular! İrfan Can, Rossi ve Valencia

Jorge Jesus'un öğrencileri bu sezon küllerinden doğdular! İrfan Can, Rossi ve Valencia

29.12.2022 - 18:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un öğrencileri, bu sezon gösterdikleri performans ile dikkatleri üzerlerine çektiler. Sarı-lacivertli kulübün yıldızları Enner Valencia, İrfan Can Kahveci ve Diego Rossi, geçen sezonki istatistiklerini ilk yarı bitmeden yakaladı.

Jorge Jesusun öğrencileri bu sezon küllerinden doğdular İrfan Can, Rossi ve Valencia

Fenerbahçe, Jorge Jesus yöneteminde Süper Lig'de 15 maçta 40 gole ulaştı. Portekizli teknik direktör bu istatistik ile çoğu Avrupa devlerini geride bıraktı. Bunun yanı sıra Fenerbahçe'de Enner Valencia, İrfan Can Kahveci ve Diego Rossi, bu sezon gösterdikleri performansla geçen sezonki istatistiklerini devre arası olmadan yakaladılar.

Haberin Devamı

VALENCİA'DAN SÜPER LİG'DE 13 GOL

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia, Süper Lig'de bir maç kart cezası ve Hatayspor'a karşı sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. 33 yaşındaki futbolcu 13 maçta 13 kez topu ağlara göndermeyi başardı.

TOPLAM GOL SAYISINDA GEÇEN SEZONU GEÇTİ

Valencia, geçen sezonu Süper Lig, Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası maçlarında toplam 13 gol atarak kapatmıştı. Oyuncu, bu sezon tüm kulvarlarda şimdiden 15 kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon 4 asisti bulunan Ekvadorlu futbolcunun geçen sezonu yakalaması için 1 gol pası daha vermesi gerekiyor.

Jorge Jesusun öğrencileri bu sezon küllerinden doğdular İrfan Can, Rossi ve Valencia

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN ALTIN SEZONU

Fenerbahçe'nin Başakşehir'den transfer ettiği İrfan Can Kahveci de Jesus ile altın sezonunu geçiriyor. 27 yaşındaki futbolcu tüm kulvarlarda 22 maçta 6 gol attı, 3 asist yaptı. Milli oyuncu, Spür Lig'de 3 gol, 1 asistle oynuyor.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZONU 4 GOLLE KAPATMIŞTI

İrfan Can Kahveci, geçen sezon Vitor Pereira ve İsmail kartal yönetiminde toplam 29 maça çıkmış ve 4 gol atarken 7 asist yapmıştı. Futbolcu şimdiden geçen yılki gol sayısını geçti. Geçen sezonki asist istatistiğine ulaşması için 4 gol pası daha vermesi gerekiyor.

Jorge Jesusun öğrencileri bu sezon küllerinden doğdular İrfan Can, Rossi ve Valencia

DİEGO ROSSİ ASİTLERDE GEÇEN SEZONU YAKALADI!

İlk yarı bitmeden geçen sezonki istatistiklerine ulaşan son isimse Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi oldu. Los Angeles FC'den 5.5 milyon Euro'ya transfer edilen Rossi, Hatayspor'a karşı yaptığı 2 gol pasıyla ilk yarı bitmeden 9 asiste ulaştı.

ROSSİ'NİN 3 GOL EKSİĞİ VAR

24 yaşındaki futbolcu, tüm kulvarlarda 25 maça çıkarken 3 de gol attı. Rossi geçen sezon tüm kulvarlarda 36 karşılaşmaya çıkmış, 6 gol ve 9 asist yapmıştı. Oyuncunun geçen sezonki gol sayısına ulaşması için 3 kez daha topu ağlara göndermesi gerekiyor.

Jorge Jesusun öğrencileri bu sezon küllerinden doğdular İrfan Can, Rossi ve Valencia