Galatasaray Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi! Kiralık formülü

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi! Kiralık formülü

29.08.2023 - 19:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Modle maçının ardından transferde hareketli saatler yaşanacak. Sarı-kırmızılıların orta sahaya ve savunmaya en az iki transfer yapması bekleniyor. Galatasaray'a İtalya'dan müjdeli haber geldi. Roma'da forma giyen yıldız oyuncu Jose Mourinho tarafından gözden çıkarıldı. İki kulüp kiralama formülü üzerinden görüşmelerini sürdürüyor.

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi Kiralık formülü

Galatasaray'da Molde maçından alınacak sonuca göre transfer gündemi şekillenecek. Sarı-kırmızılılar, Norveç ekibini elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak ve büyük bir gelirin sahibi olacak. Bu durumda Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı isimleri tek tek açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da orta saha ve savunmaya en az 2 takviye planlanıyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Molde maçının ardından prensip anlaşmasına vardığı yıldızları İstanbul'a davet edecek. Galatasaray'a transferde bir müjde de İtalya'dan geldi. Roma'da teknik direktör Jose Mourinho'nun gözünden düşen yıldız oyuncu Galatasaray'ın radarına girdi. İki kulüp kiralama formülü üzerinden görüşmelerini sürdürüyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

ÜLKE PUANI İÇİN KRİTİK MAÇ!

Okan Buruk, Molde maçı öncesinde, “Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Hedefimiz gruplara girmek. Sadece Galatasaray için değil, Türk futbolu için de önemli” dedi. Sarı-Kırmızılılar, gruplara kalması halinde ülke puanına da dev bir katkı vermiş olacak. Cim Bom, adını Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdırırsa ülke puanına da bin bonus puan getirmiş olacak. Böylece Türkiye, ülke sıralamasında İskoçya’yı geçip, 9. sıraya yerleşecek.

Haberin Devamı

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi Kiralık formülü

TRANSFERDE HAREKETLİLİK

Galatasaray Molde'yi geçer ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa tranferde de hareketli günler geçirecek. Sergio Ramos ve orta saha transferi konusunda daha sıcak gelişmeler yaşanacak.

PARTEY DE YENİ GELİŞME!

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray Arsenal forması giyen 30 yaşındaki orta saha Thomas Partey transferinde ısrarcı. Partey, Arsenal'de sağ bek oynamaktan rahatsız. Son Fulham maçının ikinci yarısında oyundan alındıktan sonra bu rahatsızlığını teknik direktör Arteta'ya iletti.

Oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Daha önce Galatasaray Gana'lı oyuncu için kiralık satın alma opsiyonlu kulübe teklif yapmış ancak kabul görmemişti. 6 numara bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe de Thomas Partey için Arsenal'le görüşmüştü ancak oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçmişlerdi. Thomas Partey Galatasaray Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa bu nedenle Galatasaray'ı tercih edecek.

Atletico Madrid alt yapısında futbola başlayan Thomas Partey 2020 yılında 50 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olmuştu. 2016 yılından bu yana Gana Milli Takım forması giyen Partey 45 maçta 13 gollük performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi Kiralık formülü

RAMOS BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Sergio Ramos konusunda belirsizlik sürüyor. Sarı-kırmızılıların İspanyol yıldızla anlaşma sağladığı ve Molde maçının kazanılması durumunda transferin resmen açıklanacağı öne sürüldü. İspanyol ve Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere görse ise Sergio Ramos 48 saat içinde Suudi Arabistan'a giderek Al Ittihad ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Galatasaray-Molde karşılaşmasının ardından Sergio Ramos belirsizliği sona erecek. İspanyol yıldız Galatasaray ve Al Ittihad arasında tercih yapacak.

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi Kiralık formülü

MIDTSJO, PENDİKSPOR'LA ANLAŞMA SAĞLADI

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 yenerek avantajlı skoru elde etmişti. Bu karşılaşmada sonradan oyuna giren ve Icardi'nin asistinde galibiyet golünü atan Fredrik Midtsjo'nün takımdan ayrılıyor. Norveçli futbolcuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip olmuştu. Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

Geçen sezon AZ Alkmaar'dan transfer edilen ve beklentilerin altında kalan Fredrik Midtsjo'nün bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. İtalya, İspanya'dan kiralık satın alma opsiyonuyla teklif alan 30 yaşındaki oyuncu kiralık gitmek istemiyordu.

Midtsjo'ye ayrıca Süper Lig'den de Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyordu.

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi Kiralık formülü

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray forması giyen Fredrik Midtsjö Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor'la anlaştı. Norveçli oyuncu bugün son kez Molde karşısında forma giyecek. Pendikspor bu transfer için 3 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödeyecek.

Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabilen Fredrik Midtsjo Molde maçında sezonun en kritik gollerinden birini kaydetmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray geçen sezon başında Fredrik Midtsjo'yü AZ Alkmaar'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Deneyimli oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Norveç Milli Takım formasını 11 kez terleten merkez orta sahanın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

GALATASARAY'A ZEKİ ÇELİK MÜJDESİ! KİRALAMA FORMÜLÜ

Galatasaray'da Thomas Partey ve Sergio Ramos isimleri gündemde yer alırken İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Calciomercato'da Maurizio Russo imzalı habere göre Galatasaray, Roma'da gözden düşen milli yıldız Zeki Çelik için devreye girdi. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcuyu kiralamak için Roma ile görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca haberde Galatasaray'ın Zeki Çelik transferini tamamlayabilmesi için Genoa'nın ilgi gösterdiği Leo Dubois ile yollarını ayırması gerekiyor.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Kristensen'in gelişiyle sağ kanatta bazı eksiltmeler de yapılması gerekiyor. Karsdorp ve Zeki Çelik'ten biri fazlalık olarak görülüyor ama şu ana kadar ikisi için herhangi bir teklif gelmedi. Roma, Galatasaray'ın gözüne giren Zeki Çelik için kiralık çözümüne kapı araladı. Pinto'nun amacı, satın alma opsiyonuyla Zeki Çelik'i Galatasaray'a kiralamak. Ancak Galatasaray'ın Çelik'e talip olmadan önce Serie A'da Genoa tarafından da takip edilen Leo Dubois'i elden çıkarması gerekiyor."

Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi Kiralık formülü

İSTANBULSPOR'DAN FRANSA'YA GİTTİ! ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Mehmet Zeki Çelik, İstanbulspor'la Trendyol 1. Lig'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Milli futbolcu 2018 yazında Fransa'nın Lille takımına 2.5 milyon euroo bedelle transfer oldu. Lille'de başarılı grafiğini sürdüren Zeki Çelik, 2020-2021 sezonunda Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı Lille'de şampiyonluk sevinci yaşadı. Milli futbolcu ayrıca Lille ile Fransa Süper Kupa zaferini de yaşadı.

2022 yazında Lille'den Roma'ya 7 milyon euroluk bonservisle transfer olan Mehmet Zeki Çelik, İtalyan ekibiyle 34 karşılaşmada forma giydi. Zeki Çelik söz konusu mücadelelerde 1 asistlik katkı sağladı. Milli futbolcunun Roma ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Transfermarkt verilerine göre Mehmet Zeki Çelik'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirlenmiş durumda...

Yazarlar