Fenerbahçe Jose Mourinho'dan Kim Min Jae itirafı! 'Bakın şimdi Kim nerede'

Jose Mourinho'dan Kim Min Jae itirafı! 'Bakın şimdi Kim nerede'

29.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den rekor bir rakamla Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min Jae, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Kim Min Jae hakkında dikkat çeken sözleri kullandı.

Jose Mourinhodan Kim Min Jae itirafı Bakın şimdi Kim nerede

Daha önce köklü kulüplerde teknik direktörlük yapan ve şuan Roma'nın başında olan Jose Mourinho, Napoli'nin Fenerbahçe'den sezon başı transfer ettiği futbolcu Kim Min Jae hakkında çarpıcı sözler kullandı ve bunun yanında bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE 18 MİLYON EURO KAZANDIRDI

2021 yazında Çin'in BJ Guoan takımından Fenerbahçe'ye 3 Milyon Euro'ya transfer oldu. Sarı-lacivertlilerle toplamda 40 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer gündeminin en çok konuşulan ismi olmuştu. Adı Rennes ile de geçen Kim Min Jae, kararını Napoli'den yana kullanırken Fenerbahçe'ye 18 Milyon Euro kazandırdı.

Jose Mourinhodan Kim Min Jae itirafı Bakın şimdi Kim nerede

KİM MİN-JAE DEĞİŞMEZ İSİMLERDEN

Sezon başından Fenerbahçe’den transfer edilen Kim Min-Jae 6’sı Şampiyonlar Ligi, 1 İtalya Kupası ve 18’i Serie A olmak üzere 25 maçta forma giyerek takımın değişmez isimlerinden biri oldu. Savunmada verdiği mücadelelerle iyi performans sergileyen Güney Koreli oyuncu, ligde de 2 gole imza attı. Kim Min-Jae'nin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Jose Mourinhodan Kim Min Jae itirafı Bakın şimdi Kim nerede

SERIE A REKORUNU KIRDI

Kim Min-Jae, Napoli'nin Salernitana'yı 2-0 yendiği maçta 136 isabetli pas atarak bu sezon Serie A'da rekor kırdı.

SERBEST KALMA BEDELİ

İtalyan basınına göre, Fenerbahçe'nin 3 milyon euroluk bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Kim Min-Jae, yaz transfer döneminde kısa bir süre için aktif olacak serbest kalma bedeli aracılığıyla Napoli'den ayrılacak ve bu bedel 48 milyon euro olacak.

Jose Mourinhodan Kim Min Jae itirafı Bakın şimdi Kim nerede

TRANSFER İDDİASI

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester United, Kim Min Jae'nin menajerlik şirketiyle transfer görüşmelerine başladı. Premier Lig devinin Güney Koreli stoperin sözleşmesinde yer alan 1-15 Temmuz tarihleri arasında 48 milyon euroluk bir çıkış maddesi olan 26 yaşındaki stoperi bu ücreti ödeyip transferi bitirmeyi planladığı belirtildi.

'BAKIN ŞİMDİ KIM NEREDE'

Portekizli çalıştırıcı, Tottenham Hotspur'u çalıştırırken Kim Min Jae için 5 milyon Euro'luk teklif yaptıklarını ancak o dönemde Güney Koreli stoperin takımı Beijing Guoan'ın 10 milyon Euro istediğini söyledi. Mourinho o dönemi şöyle açıkladı: "Tottenham'dayken Kim Min Jae'nin transfer edilmesini istedim. Hatta görüntülü konuştuk. 5 milyon Euro teklif etmiştik, 10 milyon Euro istediler. Tottenham o dönem bunu ödeyemedi ve bakın şimdi Kim nerede? En üst seviyeye çıktı."

Haberin Devamı

Jose Mourinhodan Kim Min Jae itirafı Bakın şimdi Kim nerede