Şampiyonlar Ligi Juan Mata, Manchester United-Galatasaray maçı öncesi konuştu: Keşke Galatasaray'la orada olabilseydim

Juan Mata, Manchester United-Galatasaray maçı öncesi konuştu: Keşke Galatasaray'la orada olabilseydim

03.10.2023 - 15:35 | Son Güncellenme:

Manchester United ve Galatasaray'ın eski futbolcusu İspanyol yıldız Juan Mata, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak maç öncesi İngiliz kulübünün resmi internet sitesine önemli açıklamalarda bulundu.

Juan Mata, Manchester United-Galatasaray maçı öncesi konuştu: Keşke Galatasarayla orada olabilseydim

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Manchester United ile Galatasaray, Old Trafford'da karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesi iki kulübün de formasını giyen İspanyol yıldız Juan Mata, İngiliz kulübünün resmi internet sitesine önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kariyerine Japonya'nın Vissel Kobe Kulübü'nde devam eden Juan Mata, "Kura çekiminin gördükten sonra 'Keşke Galatasaray ile Old Trafford'da olabilseydim' dedim." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN ÇOK İYİ BİR KADROSU VAR"

Juan Mata, Manchester United'ın resmi internet sitesine şunları söyledi:

"Kurayı ve maçı gördüğümde 'Keşke orada olsaydım da Galatasaray'la Old Trafford'a geri dönme deneyimini yaşasaydım' dedim. Ama çok mutluyum çünkü Türkiye'deki arkadaşlarıma Old Trafford gibi efsanevi bir yerde oynayarak eşsiz bir deneyim yaşayacaklarını söyledim. Maçtan sonra orada oynarken nasıl hissettiklerini, oranın enerjisi hakkında neler söylediklerini duymak için sabırsızlanıyorum. United'lı arkadaşlarıma da Galatasaray'ın mücadele edeceğini söyleyeceğim. Galatasaray iyi bir takım ve harika bir kadroya sahipler ve oyuncu bazında kadroyu incelerseniz, bu sezon önemli liglerden gelen çok sayıda önemli oyuncu var."

Haberin Devamı

"SAAT FARKINDAN DOLAYI MAÇLARI İZLEMEK KOLAY DEĞİL"

"United'ı izlemek saat farkından dolayı kolay değil. Bazen sabah burada uyanıyorum ve bir gece önce Şampiyonlar Ligi maçı olduğunu fark ediyorum çünkü günleri ve saat dilimlerini unutuyorum! Bu maçı kesinlikle izlemeye çalışacağım ve tabii ki kulüpteki pek çok kişiyle iletişim halindeyim. United benim için her zaman evim gibi olacak. Özellikle Bruno Fernandes ile çok konuşuyorum ve kulübü her zaman takip ediyorum ve onlar için harika bir sezon, daha iyi futbol ve kupalar umuyorum."

"RUHEN ORADA OLACAĞIM"

"Umarım bu akşam harika bir maç olur ve eğer canlı izleyemezsem daha sonra izleyeceğim çünkü kariyerimdeki bu kadar önemli takımları karşı karşıya görmek benim için çok özel. Oldukça uzak bir mesafeden izliyor olacağım ama ruhen orada olacağım!"