Milli Takım Julian Nagelsmann'dan Türkiye itirafı! 'Gürültülü geçmesini bekliyorum'

Julian Nagelsmann'dan Türkiye itirafı! 'Gürültülü geçmesini bekliyorum'

10.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Türkiye oynayacakları dostluk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Julian Nagelsmanndan Türkiye itirafı Gürültülü geçmesini bekliyorum

A Milli Futbol Takımı'nın karşı karşıya geleceği Almanya Milli Takımı'nda teknik direktör Julian Nagelsmann, dikkat çeken bir röportaj verdi. Berlin'de çok fazla Türk taraftar olduğunu belirten Julian Nagelsmann, "Türkiye ve Avusturya ile oynayacağız. Duygu yüklü bu maçların ciddi anlamda gürültülü geçmesini beliyorum. Bu iki maçı da sabırsızlıkla bekliyorum. Berlin'de çok fazla Türk taraftar var" dedi.

Haberin Devamı

Avusturya maçını da yorumlayan tecrübeli teknik direktör, "Avusturya ile tarih dolu güzel bir şehir olan Viyana'da karşılaşacağız. Orada da olağanüstü bir atmosfer olacağından eminim. Bizim için çok önemli iki maç olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Julian Nagelsmanndan Türkiye itirafı Gürültülü geçmesini bekliyorum

Almanya Milli Takımı, 18 Kasım'da özel maçta Türkiye ile karşı karşıya gelecek. Julian Nagelsmann'ın öğrencileri, 21 Kasım'da ise Avusturya deplasmanında sahaya çıkacak.

Hoffenheim'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Julian Nagelsmann daha sonra RB Leipzig ve Bayern Münih'i de çalıştırdı. 36 yaşındaki teknik direktör, Almanya Milli Takımı'nın başında 2 maça çıktı.