Diğer Julianna Pena hastaneye kaldırıldı! UFC Başkanı White kötü haberi verdi

Julianna Pena hastaneye kaldırıldı! UFC Başkanı White kötü haberi verdi

01.08.2022 - 12:30 | Son Güncellenme:

Amanda Nunes ile Teksas'ta yaptığı UFC karşılaşmasını kaybeden Julianna Pena, mücadeleden yenik ayrılmasının yanında müsabakayı ciddi yaralanmalarla tamamladı. UFC Başkanı Dana White maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulunfu.

Julianna Pena hastaneye kaldırıldı UFC Başkanı White kötü haberi verdi

Aldığı darbeler sonucunda alnında büyük yarıklar açılan Pena, hastaneye kaldırılarak plastik cerrahi servisine sevk edildi.

Haberin Devamı

Washington doğumlu dövüşçü kafasına üst üste aldığı darbelerle üç kez yere yığıldı. Yüzü kan içinde kalan Julianna Pena'nın alnında büyük bir kesik meydana geldi. Alnından büyük bir parça kopan sporcuya plastik cerrahide müdahale ettiği bildirildi. Kariyerinin sona ermesi tehlikesi ile karşı karşıya kalan Pena'nın en azından bir süre ringlerden uzak kalmasının kesin olduğu belirtildi.

Julianna Pena hastaneye kaldırıldı UFC Başkanı White kötü haberi verdi

PENA'DAN İLK SÖZLER

Hastaneye kaldırılan Julianna Pena dün akşam kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Pena, "Sadece birkaç dikiş gerektiren bir kedi tırmığı, eksik parça yok, ameliyat gerekmiyor. Hepinizi seviyorum!" ifadelerini kullandı.

Julianna Pena hastaneye kaldırıldı UFC Başkanı White kötü haberi verdi

DANA WHITE'DAN KORKUTAN AÇIKLAMA

UFC Başkanı Dana White, maçın hemen ardından yaptığı açıklamada Pena'nın alnında büyük bir açılma meydana geldiğini 'Bir parçası eksik' olarak yorumladı. 

Haberin Devamı

Dana White açıklamasında şunları kaydetti;

"Julianna alnının büyük bir bölümünü kaybetti. Şimdi bir plastik cerraha görünecek ve iyileşmesi biraz zaman alacak. Bu gece çok yaralıydı. İlk iki turda beş veya altı kez nakavt oldu. Çok kötü yaralandı. Şimdi biraz izin alması, rahatlaması, kızıyla vakit geçirmesi gerekiyor, sonra ne olacağını göreceğiz. Amanda'ya gelince, o çifte şampiyon, onu seviyorum, onunla çalışmak harika ve ne isterse yapacağım. Tüy sıklet kemerini riske atmak isterse, yapacağı şey bu. Valentina'ya karşı bir üçleme de fena fikir değil. Bunun olacağını söylemiyorum. Ama bu kötü bir fikir değil."

Julianna Pena hastaneye kaldırıldı UFC Başkanı White kötü haberi verdi

Yazarlar