Dünyadan Futbol Julio Cesar Falcioni'den James Rodriguez itirafı! 'Temasa geçtik'

Julio Cesar Falcioni'den James Rodriguez itirafı! 'Temasa geçtik'

15.02.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Brezilya Serie A devi Sao Paulo'dan ayrılmak isteyen James Rodriguez'e Arjantin'den talip çıktı. Banfield Teknik Direktörü Julio Cesar Falcioni, Kolombiyalı orta saha ile ilgilendiklerini açıkladı.

Julio Cesar Falcioniden James Rodriguez itirafı Temasa geçtik

Beşiktaş'la anılmasına rağmen transferi gerçekleşmeyen, MLS ekiplerinin yakından takip ettiği James Rodriguez'e Arjantin'den de ilgi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Arjantin temsilcisi CA Banfield'de Teknik Direktör Julio Cesar Falcioni, tecrübeli on numarayla ilgilendiklerini dile getirdi. Julio Cesar Falcioni, James Rodriguez'i transfer etmek istediklerini şu sözlerle açıkladı:

"James Rodriguez uluslararası bir oyuncu ve onu tekrar getirmek çok zor gibi görünüyor. Sözleşmesini feshetmeye hazırlandığında onunla temasa geçtik ancak durum biraz karmaşık görünüyor."

Banfield'in James Rodriguez transferinde umudunun olduğunu vurgulayan Julio Cesar Falcioni, "Avrupa'ya döneceğine dair söylentiler var ancak şimdi olmasa da mutlaka bir gün dönecektir. Bizim umudumuz her zaman var. Kulüp yönetimi geri dönüş için gerekli temasları kurdu" diye konuştu.

James Rodriguez'i ikna etmek için uğraştıklarını belirten Julio Cesar Falcioni, "Teknik ekipte eski bir takım arkadaşı var. Onu ikna etmek için çalışıyor. Şu anda geri dönüşü bizden çok James'e bağlı" dedi.

Haberin Devamı

James Rodriguez, Sao Paulo'da 14 maça çıktı. Kolombiyalı on numara bu müsabakalarda 1 gol ile 1 asist üretti. James Rodriguez'in Sao Paulo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Envigado altyapısında futbola başlayan James Rodriguez daha sonra CA Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Al Rayyan, Olimpiakos ve Sao Paulo'da forma giydi. 32 yaşındaki on numara için toplam 148 milyon 630 bin euro bonservis bedeli ödedi.

James Rodriguez, Kolombiya Milli Takımı'nda 98 karşılaşmada şans buldu. 32 yaşındaki oyuncu bu süreçte 27 gol sevinci yaşadı.

Kolombiyalı yıldız daha önce şu başarılara imza attı:

2 - UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
2 - FIFA Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu
2 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
1 - UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu
2 - Almanya Bundesliga şampiyonluğu
2 - İspanya La Liga şampiyonluğu
3 - Portekiz Ligi şampiyonluğu
2 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Süper Kupası şampiyonluğu
2 - Portekiz Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Almanya Kupası şampiyonluğu
1 - Portekiz Kupası şampiyonluğu
1 - Brezilya Kupası şampiyonluğu

Yazarlar