Almanya Bundesliga Jupp Heynckes Real Madrid'i doğruladı

Jupp Heynckes Real Madrid'i doğruladı

04.06.2013 - 16:52 | Son Güncellenme:

Bayern Munich'in başında bu sezon üç kupayı birden kaldıran Jupp Heynckes bir veda toplantısı düzenlerken, yeni sezon için Real Madrid'den teklif aldığını doğruladı.

Jupp Heynckes Real Madridi doğruladı

Bayern Munich'den ayrılmak için gün sayan Jupp Heynckes, bugün düzenlediği basın toplantısında gelecek sezon takım çalıştırmayacağını kesin olarak açıklarken, emekli olup olmayacağı yönündeki sorulara ise kaçamak yanıt verdi.

Ayrılık kararını eşinde bundan bir yıl önce anlattığını söyleyen Heynckes, "Ona sözleşmem bitince kulüpten ayrılacağımı söyledim. Geçen yıl hiç tatil yapamadım ve son haftalarda artık limitlerimi zorladığımı, çok yorulduğumu hissettim. Beni isteyen birçok kulüp var. Bunlardan bazıları zengin kulüpler. Ama benim için para önemli değil. Önemli olan mutlu olabileceğini bir yerde olmaktır. Ve şu anda Bayern'in seviyesinde hiçbir takım bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon Bundesliga veya Avrupa'da bir takım çalıştırmayı düşünmediğini ve uzun bir tatil yapmak istediğini söyleyen Heynckes, "Bu bir emeklilik kararı mı? Buna kesin olarak yanıt veremem. Futbolda kesin konuşmamak en doğrusudur." diye konuştu.

Öte yandan Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de başarılı teknik adama her zaman kapılarının açık olacağını ve onun kararına saygı duyduklarını belirtti.

Heynckes gelecek sezon için birçok kulüpten ilginç teklifler aldığını, bunlar arasında en dikkat çekici olanın Real Madrid olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

(goal)

Yazarlar