İngiltere Premier Lig Jürgen Klopp için bomba iddia! Yeni adresi belli oldu

Jürgen Klopp için bomba iddia! Yeni adresi belli oldu

01.05.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Liverpool'dan ayrılacağını daha önce açıklayan Jürgen Klopp'un yeni adresinin belli olduğu iddia edildi. 56 yaşındaki futbol adamının yeni kulübünde teknik direktör olarak çalışmayacağı aktarıldı.

Jürgen Klopp için bomba iddia Yeni adresi belli oldu

Premier Lig devi Liverpool'dan ayrılma kararı alan Jürgen Klopp ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Liverpool'da unutulmaz başarılara imza atan Jürgen Klopp'un muhtemel yeni adresinin belli olduğu kaydedildi. Barcelona ile anılan Jürgen Klopp'un gelecek sezon takım çalıştırmayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Jürgen Klopp'un 1 yıllık futbola vedasının ardından Borussia Dortmund'a geri döneceği vurgulandı. Alman basınında yer alan habere göre; 56 yaşındaki futbol adamının Borussia Dortmund'da yeni bir görevde rol alacağı kaydedildi. Jürgen Klopp'un "Futboldan sorumlu yönetici" olarak Borussia Dortmund'da görev alabileceği belirtildi.

Alman teknik direktör bu sezon Liverpool'un başında 55 maça çıktı. Jürgen Klopp'un öğrencileri bu karşılaşmalarda 37 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Jürgen Klopp için bomba iddia Yeni adresi belli oldu

Eintracht Frankfurt altyapısında teknik direktörlüğe başlayan Jürgen Klopp daha sonra Mainz ve Borussia Dortmund'u çalıştırdı. Jürgen Klopp teknik direktörlük kariyerinde şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
1 - FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu
2 - Almanya Bundesliga şampiyonluğu
1 - Almanya Kupası şampiyonluğu
1 - İngiltere FA Cup şampiyonluğu
2 - İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu
2 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu