FutbolJuventus Paulo Dybala'yı kadrosuna kattı!

Juventus Paulo Dybala'yı kadrosuna kattı!

18.05.2015 - 12:38 | Son Güncellenme:

Palermo'nun Arjantinli golcüsü Paulo Dybala bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulübünün transfer listesinde yer aldı. Paulo Dybala Serie A şampiyonu Juventus ile anlaştı.

Juventus Paulo Dybalayı kadrosuna kattı

Serie A şampiyonu Juventus'un bomba transferini Palermo Teknik Direktörü Giuseppe Iachini açıkladı. Palermo Teknik Direktörü Giuseppe Iachini, Cagliari'yi deplasmanda 1-0 yendikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İtalyan basınına demeç veren Iachini, bir çok takımın peşinde koştuğu yıldız oyuncuları Franco Vázquez ve Paulo Dybala'nın geleceği hakkında konuştu. Iachini, "Franco, kulübün elinde tutmak istediği bir oyuncu. Paulo ise artık Juventus'un oyuncusu" ifadelerini kullandı.

Juventus'un Dybala için 40 milyon Avro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Genç futbolcu bu yaz Juventus'a imzayı atacak.

Serie A'da bu sezon 13 golü bulunan 21 yaşındaki oyuncuyu Manchester United, Arsenal, Chelsea ve Paris Saint Germain de kadrosuna katmak istiyordu.

Kişisel bilgileri

Tam adı Paulo Bruno Dybala

Doğum tarihi 15 Kasım 1993 (21 yaşında)

Doğum yeri Córdoba, Arjantin

Boyu 1,77 m (5 ft 91/2 in)

Mevkii Forvet

Kulüp bilgileri

Kulübü Palermo

Haberin Devamı

Numarası 9

Altyapı kariyeri

Instituto

Profesyonel kariyeri

Yıllar Takım

2011-2012 Instituto

2012- Palermo

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler