Galatasaray Juventus'tan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif! İki yıldızı takas için önerdiler

Juventus'tan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif! İki yıldızı takas için önerdiler

20.06.2023 - 14:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla yeniden devlerin radarına girdi. Juventus, İtalyan yıldız için Galatasaray'a rüya gibi bir teklif yaptı. Siyah-beyazlılar iki yıldızını takas için önerdi.

Juventustan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif İki yıldızı takas için önerdiler

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Nicolo Zaniolo, Cimbom'da kendini buldu. Roma'da kadro dışı bırakılan ve taraftarlarla büyük problemler yaşayan İtalyan yıldızın İngiltere'ye transferi son anda iptal olurken Galatasaray devreye girmiş ve Zaniolo'yu kadrosuna dahil etmişti.

Haberin Devamı

Roma'daki görüntüsünden kısa sürede kurtularak futboluna konsantre olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılarda yeniden kendini buldu. Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golü kaydederek Trükiye macerasına yüksek perdeden giren Zaniolo, İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla eleştiri toplasa da Fenerbahçe derbisinde muhteşem bir final yaptı. İtalyan yıldız Fenerbahçe derbisinde 2 gol atarak yıldızlaşmıştı.

Roberto Mancini tarafından uzun süre sonra İtalya Milli Takımı'na davet edilen Zaniolo, Uluslar Ligi'nde İspanya ve Hollanda'ya karşı forma giyerek otoritelerden tam not almıştı.

İtalyan devleri Juventus ve Milan'ın talip olduğu Zaniolo'ya Premier Lig'den de bazı takımların ilgisi olduğu iddia edilmişti. Son olarak Juventus, Galatasaray ile Zaniolo görüşmelerine başladı. İtalyan devi, Galatasaray ile yapılan görüşmelerde Sacha Boey'in de durumunu soracak.

Haberin Devamı

Juventustan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif İki yıldızı takas için önerdiler

İTALYA'DAN MÜTHİŞ İDDİA: ZANIOLO VE SACHA BOEY GÖRÜŞMESİ

İtalya'nın önde gelen spor portalı La Gazzetta dello Sport, Juventus ve Galatasaray arasında planlanan bir görüşmenin olduğunu okuyucularına aktardı. Haberde iki kulüp arasında yapılan görüşmenin ana gündem maddesi Nicolo Zaniolo...

Zaniolo transferinin dışında Juventus'un Sacha Boey'in de durumunu araştıracak. Siyah-beyazlılar, Fransız sağ bek için Galatasaray'ın bonservis beklentisini öğrenecek.

La Gazzetta dello Sport'un haberinde "Juventus ve Galatasaray arasında yapılan görüşmelerde bir yenilik var. İki kulüp Zaniolo transferinin dışında Cuadrado sonrası düşünülen isimlerin başında gelen Sacha Boey transferini de görüşecek." ifadelerini kullandı.

Juventustan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif İki yıldızı takas için önerdiler

JUVENTUS'TAN ZANIOLO İÇİN MCKENNIE VE KEAN ÖNERİSİ

İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ana maddesi olan Nicolo Zaniolo için Juventus, Galatasaray'a rüya gibi bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, ABD'li orta saha Weston McKennie ve Moise Kean ikilisinden birini Galatasaray'a Zaniolo transferinde takas için önerdi.

Haberde Juventus ve Galatasaray arasında Zaniolo için daha önce bir görüşmenin olduğu ve bu görüşmede Juventus'un sarı-kırmızılılara Weston McKennie'yi önerdiği iddia edildi. Yeni görüşmede ise Juventus, McKennie'ye ek olarak Moise Kean'i de önerdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki geleceğinin belirsiz olduğu vurgulanırken Moise Kean'in bu boşluğu doldurabilecek yetenekte olabileceği belirtildi. Juventus'un Kean'in ayrılığına onay verdiği haberin detayında yer aldı.

Juventustan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif İki yıldızı takas için önerdiler

"GALATASARAY, JUVENTUS'UN TEKLİFİNİ DİNLEYECEK"

La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın Juventus'tan gelen teklifi dinlemeye hazır olduğunu okuyucularına aktarırken Zaniolo ile İtalyan devinin çoktan görüşmelere başladığına vurgu yapıldı.

Galatasaray'ın forvet ve orta saha transferlerine ihtiyaç duyduğu belirtilirken Galatasaray Kulübü'nden Weston McKennie için daha fazla bilgi edinme talebi geldiği ifade edildi.

Juventustan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif İki yıldızı takas için önerdiler

JUVENTUS, MCKENNIE'Yİ İSTEMİYOR

Geçtiğimiz sezonun ortasında Leeds United'a 30 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanan Weston McKennie'nin Juventus'un planlarında yer almadığı iddia edildi. Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin McKennie dışında Dennis Zakaria ve Arthur Melo'yu da aynı özelliklere sahip oldukları gerekçesiyle kadroda düşünmediğine yer verildi.

Haberin Devamı

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray'ın Weston'a somut ilgisi göz önüne alındığında, görüşmeler her iki taraf için de bir takas yoluyla gerçekleşebilir. Bir anda bu tablonun baş kahramanı haline gelebilecek Kean, Weston kadar Galatasaray'ın ilgisini çekiyor. Juventus da Nicolo Zainolo'yu kadrosuna katmayı çok istiyor. Eski Roma oyuncusunun 30 milyonluk kontratı var ama pazarlıklar olacak. Zaniolo da İtalya'ya dönmek istiyor."

Juventustan Zaniolo için Galatasaray rüya gibi teklif İki yıldızı takas için önerdiler