Fenerbahçe Juventus'un yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

Juventus'un yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

27.06.2023 - 19:30 | Son Güncellenme:

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'ye şaşırtan bir öneri geldi. Juventus'ta yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle gözden düşen yıldız oyuncunun, sarı-lacivertlilere önerildiği iddia edildi.

Juventusun yıldızı Fenerbahçeye önerildi Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de gelecek sezon adına takıma önemli takviyeler yapıldı. Edin Dzeko ve Ryan Kent hamleleriyle dikkat çeken sarı-lacivertlilerün gündemine bir yıldızın daha geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Serie A devi Juventus'ta yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle gözden düşen başarılı orta sahanın menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk transfer Ryan Kent oldu. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan İngiliz oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ryan Kent için herhangi bir bonservis bedeli ödenmediği belirtildi.

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak forma giydi. Rangers, 2019-2020 sezonunda Ryan Kent için 7 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Juventusun yıldızı Fenerbahçeye önerildi Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

EDIN DZEKO BOMBASI

Süper Lig devi Fenerbahçe forvet hattına dikkat çeken bir takviye yaptı. Inter'den ayrılan Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertlilerin yeni golcüsü imza töreninde yaptığı açıklamada, "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; Bosna Hersekli santrfora yıllık 4 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

Juventusun yıldızı Fenerbahçeye önerildi Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

ZAJC'LA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Miha Zajc'la Beşiktaş'ın yanı sıra İtalya Serie A'dan kulüplerin de ilgilendiği iddia edildi. Sloven oyuncunun temsilcisi konuştu.

Fenerbahçe ile görüşmelerinin devam ettiğini belirten temsilci, "Fenerbahçe sözleşme uzatmak istiyor ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Bu görüşmeler yurt dışında yüz yüze de oldu. Zajc’ın çok fazla para istediğine dair söylemler bütünüyle yalan. Halledilmesi gerek konular var" açıklamasını yaptı.

Slovenya Milli Takımı'nda 39 maça çıkan Miha Zajc, 8 gol atma başarısı gösterdi. Sloven oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Juventusun yıldızı Fenerbahçeye önerildi Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

ARTHUR MELO SÜRPRİZİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Juventus'un başarılı orta sahası Arthur Melo menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. 26 yaşındaki orta sahanın son 5 sezonda 17 farklı sakatlık yaşaması nedeniyle gözden düştüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kurmaylarının Arthur Melo transferi konusunda tereddütlerinin bulunduğu aktarıldı. Brezilyalı futbolcu geride kalan sezonda Liverpool formasını sadece 2 maçta giydi. Premier Lig devi, 26 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde yer alan 37 milyon 500 bin euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadı.

Juventusun yıldızı Fenerbahçeye önerildi Sakatlık sorunları gözden düşürmüştü

Juventus'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Brezilyalı orta sahanın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Gremio altyapısında yetişen Arthur Melo daha sonra 31 milyon euro bedelle Barcelona'ya imza attı. Juventus, 76 milyon euro bonservis bedeli ödediği Arthur Melo'yu 4 milyon 500 bin euroluk bedelle Liverpool'a kiraladı. Brezilya Milli Takımı'nda 22 maça çıkan 26 yaşındaki orta saha 1 gol atma başarısı gösterdi.

Arthur Melo kariyerinde şu başarılara imza attı:

1 - Copa America (Brezilya Milli Takımı)
1 - İspanya La Liga (Barcelona)
1 - İtalya Kupası (Juventus)
1 - İtalya Süper Kupası (Juventus)
1 - İspanya Süper Kupası (Barcelona)
1 - Sudamericana (Gremio)
1 - Copa Libertadores (Gremio)

Haberin Devamı

Yazarlar