Fenerbahçe Kadıköy yine düştü! Galatasaray’ın ardından...

Kadıköy yine düştü! Galatasaray’ın ardından...

13.07.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sivasspor, Kadıköy’de tam 7 yıl sonra galibiyete ulaştı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay 2013’teki galibiyette de Sivasspor’un hocasıydı.

Kadıköy yine düştü Galatasaray’ın ardından...

Çalımbay’ın özel sevinci
Sivasspor, Kadıköy’de tam 7 yıl sonra galibiyete ulaştı. Fenerbahçe’ye karşı ilk ve tek deplasman galibiyetini 2012-13 sezonunda 2-1’lik skorla alan Yiğidolar, büyük hasretini bitirdi, tarihinde 2. kez sevindi. Şubat 2013’teki karşılaşmadan sonra sarı-lacivertlilere karşı Kadıköy’de 4 maçta 4 yenilgi alan kırmızı-beyazlılar, şeytanın bacağını kırdı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay 2013’teki galibiyette de Sivasspor’un hocasıydı.

Kâbus devam ediyor
Böylece Fenerbahçe bu sezon iç sahadaki kabusunu devam ettirdi. Rakiplerine karşı uzun yıllardır devam eden seriler tek tek sona erdi. Galatasaray’a karşı 21 yıl sonra 3-1 yenilen sarı-lacivertliler, Trabzonspor’a da 23 sene sonra kupa maçında 3-1 kaybetmişti. Sivasspor’a karşı da 7 yıllık seri bu maçla beraber son bulmuş oldu. Sarı-lacivertliler Kasımpaşa’ya ise deplasmanda 2-0 yenilip, orada da 8 yıllık yenilmeme serisine son vermişti.

Haberin Devamı

Sivasspor'un Şut Çalışması

Yazarlar