Beşiktaş Kadıköy'de Fenerbahçeli taraftarlardan Beşiktaşlı futbolculara alkış

Kadıköy'de Fenerbahçeli taraftarlardan Beşiktaşlı futbolculara alkış

02.04.2023 - 23:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaş haftanın derbisinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 4-2 yenerek tarihi bir zafer kazandı. Sarı-lacivertli taraftarların Beşiktaşlı bazı futbolcuları alkışlaması dikkat çekti.

Kadıköyde Fenerbahçeli taraftarlardan Beşiktaşlı futbolculara alkış

Süper Lig'de sonucu günler öncesinden merak edilen dev derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk etti. Kadıköy'de tempolu ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmanın seyir zevki yüksekti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısını Valencia'nın golüyle Fenerbahçe 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda teknik direktör Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş'in yaptığı Ghezzal-Redmond ve Hadziahmetovic-Maxim değişiklikleri sonuç verdi. Özellikle İngiliz oyuncu 1 gol, 3 asistlik performansıyla derbinin anahtar oyuncusu oldu. Welinton'un kırmızı kartla oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan konuk ekip, bu dezavantaja rağmen Cenk (2), Redmond ve Aboubakar'ın golleriyle 4-1'lik üstünlüğü yakaladı.

PUAN FARKI İKİYE DÜŞTÜ

Oyuna sonradan dahil olan İrfan Can Kahveci'nin golü skoru belirledi. Bu sonuçla Beşiktaş, bir maç eksik Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü.

Kadıköyde Fenerbahçeli taraftarlardan Beşiktaşlı futbolculara alkış

ŞENOL GÜNEŞ, KADIKÖY'DE İLK KEZ KAZANDI 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların elde ettiği bu galibiyet, teknik direktör Şenol Güneş için de ayrı bir önem arz etti. 70 yaşındaki teknik adam, bu galibiyetle birlikte ligde Fenerbahçe konuk olduğu bir müsabakada ilk kez 3 puanla tanıştı. Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Boluspor, Antalyaspor ve Sakaryaspor'un başında Süper Lig’de 22 defa Kanarya'nın konuğu olan Şenol Güneş, 1 galibiyet, 15 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.  

KADIKÖY'DE REDMOND VE CENK'E ALKIŞ

Fenerbahçeli taraftarlar, harika dripling sonrası topa müthiş vuran Nathan Redmond'ın golünden sonra İngiliz oyuncuyu alkışladılar. Ayrıca 2 gole imzasını atarak yıldızlaşan Cenk Tosun da 90+4'te yerine Tayfur Bingöl'e bırakırken, sarı-lacivertliler tarafından alkışlandı. Deneyimli golcü de Fenerbahçeli taraftarlara aynı şekilde alkışla karşılık verdi. Bu güzel hareketler, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu oldu.  

   

 

Yazarlar